<p>Ontmoeting bij ZON</p>

Ontmoeting bij ZON

‘Grijp die kans om elkaar weer te ontmoeten’

DEN HOORN - Het is bijna zover. Nu we elkaar weer kunnen ontmoeten, nodigt de Delftse Uitdaging voor Delft en Midden-Delfland je graag uit voor een gratis verrijkende bijeenkomst. In korte tijd kun je heel wat voor elkaar krijgen! Uitbreiding van netwerk, benutten van ruimte, werven van mensen, inzetten van kennis, uitwisselen van spullen? Ze helpen met elkaar de boel weer verder op gang.

“Woensdag 27 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur zijn we te gast bij Werkse!, Gantel 23 in Den Hoorn. Simpelweg omdat als je elkaar kent, het gemakkelijker is om elkaar verder te helpen. 

Bij de avonden op 29 september (bij ZON) en 13 oktober (bij Bauhaus) merkten we al dat veel bedrijven en verenigingen en stichtingen momenteel behoefte hebben aan mensen, netwerk, ICT-apparatuur, spullen, netwerk enz. ‘Ik was al langer op zoek naar ruimte en het is nu gelukt en nog leuke contacten erbij.’

Een aantal lokale partijen uit Midden-Delfland en de Delftse Uitdaging zetten zich in voor het versterken van het netwerk tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties in Midden-Delfland en Delft. 

Dus ben je ondernemer? Of ben je betrokken bij een vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie. Kom! Ken je nog andere mensen waar dit ook interessant voor is? Tijdens de Daadkrachtbijeenkomst ontmoeten ondernemers, gemeente, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen elkaar om te handelen in onderlinge betrokkenheid! Laat je vooral verrassen door de mogelijkheden en het plezier van onderling uitwisselen!” 

Aanmelden via info@delftsuitdaging.nl. Meer informatie bel Wilma Broeseliske (06-42177525) of Thea Arkesteijn ( 06-28821509).

Meer berichten
 
CustomHtml_1