Foto: Rens van Mierlo

Wooninspiratie bij JOY A Way of Living

Woonideeën opdoen, kleurstalen bekijken en materiaal in je handen voelen? Of gewoon van gedachten wisselen en persoonlijk advies krijgen? Dat kan allemaal bij JOY A Way of Living in het hart van Bleiswijk. 

Honderden smaken
“In de winkel kun je inspiratie opdoen: sfeervolle karpetten die uw kamer een nieuwe twist kunnen geven. Al eens aan geweven hout of shutters als raamdecoratie gedacht? Behang hebben we in honderden smaken: voor baby- en kinderkamer tot aan kantoor en slaapvertrek. Vloerstalen van hout tot duurzaam marmoleum. Moeite met keuzes maken? Wij stellen de vragen die u verder helpen. Stalen mee naar huis nemen om in eigen sfeer beter te bekijken? Geen probleem!”

De kunst van het weglaten
Minder is meer. “Door details weg te laten en zowel materialen als kleuren op elkaar af te stemmen, ontstaat een sfeervol geheel. Met een paar mooie items kan je heel veel doen,” weet interieuradviseur en eigenares Will Brus. “Soms ben je toe aan een ‘net even andere kamer’. Dan volstaan vaak detailaanpassingen. We adviseren ook bij totaalinrichtingen en komen dan graag bij u thuis.”

Tot ziens in de winkel?
Woensdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur welkom in de winkel: Plaats 9 in Bleiswijk (gratis parkeren). “Op afspraak maken we tijd op maandag, dinsdag of in de avonden via 010 737 05 75.” Inspiratie en info op joy-awayofliving.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1