<p>Dentalways maakt het graag gezellig voor kinderen</p>

Dentalways maakt het graag gezellig voor kinderen

De leukste tandarts voor kinderen

Kinderen voelen zich fijn bij Dentalways Den Hoorn. Want onze tandartsen vullen liever geen gaatjes. We maken het graag gezellig en doen er alles aan om de tanden van onze patiëntjes gezond en sterk te houden.

Feest met het poetsbeest
Om te beginnen leren we je hoe je samen goed tandjes poetst. Omdat dat niet vanzelf gaat, geeft een preventie-assistente instructie met een grappig poetsbeest. Daarna nemen we op ontspannen wijze een kijkje in de mond. Wordt er gewisseld? Zijn er beginnende gaatjes? Is er een extra fluorbehandeling nodig? De mondzorg-adviezen van Dentalways zijn altijd gebaseerd op het gebit van jouw kind. Op basis van een risico-inschatting adviseren wij wanneer je het beste terug kunt komen. Want dat kan per kind verschillen.

Gewoon Gaaf-preventieprogramma
Onze kindgerichte aanpak is gebaseerd op het preventieprogramma ‘Gewoon Gaaf’ van het Ivoren Kruis. Deze wetenschappelijke methode helpt kinderen van 0-18 jaar om hun gebit een leven lang gaaf en gezond te houden. Het werkt echt! Uit onderzoek blijkt dat de patiëntjes van Dentalways Delft elk jaar minder gaatjes hebben. Daar zijn wij met ons hele team trots op.

Maak een afspraak
Gun jouw kind ook zo’n goede start in de tandheelkundige wereld van Dentalways. Misschien wil je zelf ook kennismaken met onze persoonlijk en doelgerichte mondzorg. Dat kan, want ook volwassenen zijn welkom in onze nieuwe Dentalways-vestiging in Den Hoorn aan het Koningin Julianaplein 5a, Den Hoorn. Bel voor het maken van een kennismakingsafspraak: 015-2121392. Meer informatie:
www.tandartsdelftdeltalways.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1