Wil met twee van haar  zeefdrukken, o.a de ‘Zwaan’ in Rotterdam, getekend door John
Wil met twee van haar zeefdrukken, o.a de ‘Zwaan’ in Rotterdam, getekend door John

Expositie in de Jessehof

DELFT - De situatie in de Jessehof is bijna weer normaal. Al houden ze er nog wel afstand. En wat erg leuk is: er is weer een nieuwe expositie van Wil van Ravesteijn.

Wil volgt schilderlessen bij Jan Wisse van het VAK. Zij heeft gelukkig in de coronatijd niet stil gezeten en weer veel mooie schilderijen gemaakt. Op grote doeken heeft zij dieren geschilderd met acrylverf. Schilderen is voor Wil een heerlijke manier om alles te vergeten. “Soms komt de hele wereld op me af, dan ga ik schilderen en kan ik alles loslaten.” Vanaf 2012 is Wil ook gaan zeefdrukken bij Carina Hooykaas. Dit doet ze samen met een vriend, John van der Burg. John maakt de tekening en Wil maakt de zeefdruk. Zo heeft ze al meerdere mooie werkstukken gemaakt. Haar grote wens is om met zeefdrukken kleine werkjes van dieren te maken en de verkoop ervan voor de helft te schenken aan de dierenopvang. Wil blijft zich ontwikkelen. Momenteel is ze bezig om mooie plekjes van Delft te schilderen. Zo bereidt ze zich voor op een volgende tentoonstelling. 

Tot 20 november zijn de werkstukken van Wil te bezichtigen in de Jessehof, tijdens de openingstijden: maandag- en vrijdagmiddag van 14.00 uur - 17.00 uur; dinsdag- en donderdag- en zaterdagmorgen van 10.00 uur - 13.00 uur. Voor meer informatie: www.jessehof.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1