<p>Een goede zonwering zorgt het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat </p>

Een goede zonwering zorgt het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat

VENVO Zonwering: familiebedrijf met grote betrokkenheid

WATERINGEN - Bent u op zoek naar een zonwering, rolluik, terrasoverkapping of raambekleding? Een goede zonwering zorgt het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat. Naast het weren van hinderlijk licht voorkomt u oververhitting in de zomer en bespaart u op uw stookkosten in de winter. 

De vakmensen van Venvo helpen u graag met advies op maat voor een passend product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Schaduw op maat, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en vakkundig gemonteerd. Venvo Zonwering is met ruim 45 jaar ervaring en kennis uw daglichtspecialist!

“Het maakt ons niet uit hóe u woont en hóe uw huis eruitziet. Of u nu een kleine of grote tuin, of een groot of klein huis heeft. Of u nu beroepsmatig of particulier wat zoekt. Iedereen krijgt bij ons de mooiste zonwering! Het zal u misschien verbazen, maar voor ons is het zelfs niet belangrijk hoeveel uw zonwering mag kosten. Voor iedereen doen we ons best om buiten en binnen zonwering te leveren, 100% afgestemd op uw wensen, ideeën, stijl van wonen en buitenleven. Kortom wij houden overal rekening mee. Zodat u overal tevreden over bent. Dat is individueel design van Venvo. Over alles wordt nagedacht.” Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven. U bent van harte welkom in de nieuwe en moderne showroom, waar u wordt geïnspireerd door de laatste zonwering ontwikkelingen & trends. Van handmatige zonwering tot volledig geautomatiseerde zonweringen op zonne-energie.

Venvo BV Zonweringen is gevestigd in Wateringen op bedrijventerrein Zwethove. De showroom is uitstekend bereikbaar en ligt vlak bij de A4 bij Rijswijk. Ze hebben eigen parkeerplaatsen dus gratis parkeren voor de deur is bijna altijd mogelijk.

Meer berichten
 
CustomHtml_1