<p>Lekkernijen van Quetzal aan de Voorstraat 4</p>

Lekkernijen van Quetzal aan de Voorstraat 4

(Foto: )

Bean To Bar Chocoladerepen bij Quetzal

DELFT - Voor lekkere Chocolade kan je terecht bij Quetzal de Chocoladebar. Bij Quetzal kun je terecht om van lekkere chocolade te proeven. Je kan er gerust eventjes zitten en met mooi weer kun je plaats nemen op het terras. Je kunt er ook terecht voor lekkere chocolaatjes, genieten van heerlijke milkshakes die zijn gemaakt van vloeibare witte, melk en pure chocola. Hierdoor proef je een volle chocolade smaak.

Bij Quetzal zijn er genoeg keuzes. Zij hebben 24 uur gesmolten chocolade staan, zo komen zij niks te kort en kunnen zij ongeveer 100 verschillende smaken maken. Naast hun chocola en milkshakes kan je er ook terecht voor een lekker kopje koffie, brownies en een chocolade - boterkoek.

Bean To Bar
Wat goed is om te weten is dat Quetzal heel veel verschillende Bean To Bar chocolade heeft. Bean To Bar houdt in dat de chocolade maker direct zaken doet met de cacaoboer met korte tussenschakels. De chocolademaker krijgt met de hand uitgezochte cacaobonen geleverd, hierdoor zit er nog zo veel smaak in de chocola zonder dat er iets is toegevoegd. De chocola is dan ook Vegan en glutenvrij. De cacao boeren krijgen hierdoor vier keer meer voor betaald dan dat zij Fairtrade handelen.
www.quetzal.nl

Bram Rontberg jr
Meer berichten
 
CustomHtml_1