Delvenaar in beeld: Laura van Drimmelen (29)

Wat doe je vandaag hier in het centrum?
“Ik ben even snel aan het shoppen voor de verjaardag van een vriendin, ze wordt dertig en we hebben een soort panter verrassingsfeestje gepland.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Naar de verjaardag van die vriendin natuurlijk en verder hoop ik dat ik samen met mijn vriend een vakantie kan boeken. We zitten te denken aan Griekenland, nog eventjes lekker met z’n tweetjes voor de kleine komt, ik ben namelijk negen December uitgerekend!”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“Ik weet niet of ik het moet verklappen, want het is echt een onbekend plekje in Delft. Als je door de tuin van het Prinsenhof loopt, kan je rechtsachter door een poortje en daar heb je een prachtige binnenplaats. Een heerlijk rustige en ook prachtige plek om foto’s te maken. Eigenlijk geniet ik gewoon het meeste van alle historische plekken in Delft, zo ook het Doelenplein.”

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
“Anouk zou ik echt een keer willen ontmoeten. Al van kleins af aan ben ik fan van haar muziek, maar ook haar persoonlijkheid vind ik tof, heerlijk straight to the point. Wat mijn dag helemaal goed zou maken als je naast Anouk, ook nog de Red Hot Chili Peppers kan regelen. haha!”

Wie zou je graag een complimentje geven?
“Mijn beste vriendinnetje Kaya, vooral omdat ze altijd random dingen voor je doet, altijd voor je klaarstaat en omdat ze gewoon een super mama is!”

Meer berichten
 
CustomHtml_1