AAme Adviseurs, it’s the personal touch

DELFT - AAme Adviseurs B.V., opgericht in 1984 en gevestigd in Delft, is een (inter-)nationaal opererend kantoor op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Salarisadministratie en Juridisch Advies. Het cliëntenbestand van AAme bestaat uit ondernemers uit het MKB, ZZP’ers, start ups, particulieren en grotere internationale ondernemingen met betrekking tot hun activiteiten in Nederland.

Ontzorgen
De adviseurs van AAme vertalen de complexe Nederlandse belasting- en sociale verzekeringswetgeving in heldere, begrijpelijke taal. Naast het ontzorgen bij de diverse belastingaangiften, zoals de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting (btw), kunnen zij ook van dienst zijn bij het aanvragen van de verschillende toeslagen en subsidies.

Dienstverlening
Een team van professionele en gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u als cliënt te begeleiden en te adviseren op fiscaal-, administratief-, juridisch- en bedrijfseconomisch gebied. Met haar salarisafdeling biedt AAme Adviseurs tevens een gepaste oplossing voor de (tijdelijke) inhuur van personeel.

De koffie staat klaar
Wilt u kennismaken met de mensen achter AAme Adviseurs en haar dienstverlening? Neem dan contact op met Dennis van den Bos, senior accountmanager, via dennis@aame.nl of 015 820 00 34. De koffie staat klaar! AAme Adviseurs B.V. - Olof Palmestraat 24 - www.aame.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1