<p>Vincent van Vince Heating</p>

Vincent van Vince Heating

Vince Heating zoekt een allround monteur

MAASSLUIS - In 1994 startte Vincent Neervoort het bedrijf Vince Heating B.V. als service- en onderhoudsbedrijf van CO2- en heteluchtkachels voor de tuinbouw. Al snel kwam daar de levering van heaters bij. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot gastechnisch installatiebedrijf met meerdere servicemonteurs. Het bedrijf heeft in al die jaren een brede klantenkring opgebouwd, zowel in Nederland als buitenland.

Als gastechnisch erkend installatiebedrijf voor zowel de tuinbouw, industrie en veehouderij is Vince Heating gespecialiseerd in direct gestookte heaters en gasleidinginstallaties. Vince Heating levert zowel nieuwe als gereviseerde heaters. “Onze diensten omvatten alles, van A tot Z”, vertelt Vincent. “Van de berekening van uw warmtebehoefte tot de levering en installatie van de apparatuur. Ook daarna blijven we betrokken met onze service en het jaarlijkse onderhoud.”

Vacature
Om het team te versterken is Vince Heating momenteel op zoek naar een allround medewerker die aan de slag gaat als werkplaatsmonteur en een onderhoud /service monteur voor de buitendienst. Het gaat om een fulltime baan met Maassluis als standplaats. Wat ze van jou vragen? Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 in de techniek. Bij voorkeur elektro / werktuigbouwkunde. Je steekt graag de handen uit de mouwen, denkt in oplossingen en beheerst de Nederlandse taal. Wat je ervoor terugkrijgt? Een technisch afwisselende baan, prettig team en een goed salaris passend bij jouw functie. Stuur je motivatie en cv naar info@vinceheating.nl of neem eerst telefonisch contact op met Vincent via 06-53268682 voor meer informatie.

Meer berichten
 
CustomHtml_1