<p>Rob de Lange, toen nog actief als trainer</p>

Rob de Lange, toen nog actief als trainer

DHC wil knallen!

DELFT - De Delfia Hollandia Combinatie, opgericht in 1910, wie kent deze oer-Delftse voetbalclub niet? Op vrijdagavond 24 september presenteren zij met trots de nieuwe selectie en de toekomstplannen. Iedereen met interesse is welkom en zelfs nodig.

De avond is georganiseerd door Rob de Lange en Ronald Moor. In de kantine van het clubhuis krijg je vanaf 20:00 uur een drankje, getapt door een van de spelers, en een hapje. Intussen maak je kennis met de selectie en trainer en hoor je alles over de toekomstplannen. Die zijn groots: het eerste en tweede elftal presteren op topniveau. De ambitie is dan ook om in de toekomst te promoveren naar de hoofdklasse. Aan de spelers zal het niet liggen, maar voor grote prestaties is meer nodig.

Vrijwilligers! Sponsoren! Gelukkig hebben al aardig wat ondernemers laten weten de 24e aanwezig te zijn. We kunnen vast verklappen dat er vergevorderde plannen zijn voor een nieuwe businessclub, die in het verleden succesvol en erg gezellig was.

De Lange: ‘DHC wil dingen voor de ploeg organiseren. De trainingskampen naar Valencia willen we terug. We zoeken sponsoren, maar minstens net zo blij zijn we met mensen die hun tijd geven.’ Waar moeten we dan aan denken? ‘Bijvoorbeeld aan iemand die de scouting doet. Mensen die soms achter de bar komen staan. En zoals misschien bekend, heeft het bestuur besloten om tijdens de volgende ALV in zijn geheel haar portefeuilles ter beschikking te stellen, dus we zoeken organisatoren die mensen met elkaar kunnen verbinden.’

‘Iedereen is welkom, maar nadrukkelijk ook mensen die we kennen van vroeger. We willen dat thuisgevoel behouden.’ Tijd en zin om de banden met je oude voetbalfamilie aan te halen of juist zin in iets nieuws? Kom vrijdag kijken en help DHC overleven en knallen!

Meer berichten
 
CustomHtml_1