<p>De bestickerde bus</p>

De bestickerde bus

Nieuw assortiment bij Partyverhuren.nl

DELFT - Nu de maatregelen steeds meer versoepelen, krijgt Partyverhuren.nl het er maar erg druk mee. Partyverhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van vele artikelen voor een goed feest. Zit er iets niet bij wat je zoekt? Geen probleem, Partyverhuren.nl kijkt dan graag met u mee. 

Partyverhuren.nl is specialist in het verhuren van partytenten, licht en geluid, biertaps met het goedkoopste premium bier van Zuid-Holland, statafels, terrasverwarmers, stoelen, popcornmachines, springkussens, stormbanen, opblaaspoppen, marktkramen en nog veel meer. Ook zijn er nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, namelijk een MegaRun Jungle Stormbaan van 46,5 meter, een DiscoFun prinsessenspringkussen, springkussen in het thema van de formule 1 en een voetbalspringkussen. De producten worden bezorgd of ze zijn zelf af te halen. Het bedrijf is te vinden aan de Dynamoweg 1. Plaats voor twaalf uur ’s nachts je bestelling dan heb je bestelling de volgende dag nog in huis. Ideaal als je op het laatste moment nog besluit om een feestje te geven.

Personeel
“Sinds de versoepelingen is het echt een gekkenhuis”, vertelt Job van der Wildt, eigenaar van Partyverhuren.nl. Partyverhuren.nl. “Vanwege de drukte zoekt Partyverhuren.nl nieuw personeel.” Er is vraag naar bezorgers en bijrijders tussen de vijftien en twintig jaar die uiteindelijk door kunnen groeien als horecapersoneel op het partyschip Rederij Thalassa. Hier zullen ze meevaren voor bedrijfuitjes.

T-shirts bedrukt
Voor het personeel heeft Partyverhuren.nl T-shirts laten bedrukken door de mannen van RODI Sign & Print. Ook hebben ze de bus bestickerd. “Zo vallen wij met ons bedrijf goed op.”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1