<p>Foto: Kay Nambiar - Warner Music Benelux&nbsp;</p>

Foto: Kay Nambiar - Warner Music Benelux 

(Foto: )

‘Pre-Apocalypse Party Playlist’ sterk nieuw album van Jett Rebel!

Wat zou jij doen aan de vooravond van het vergaan van de wereld? Multi-talent Jett Rebel komt met een spitsvondige oplossing! Gewoon een feestje geven en dansen op zijn nieuwe album: Pre-Apocalypse Party Playlist.

Door Martin Reitsma

Filmmaker John Meijer en schrijver dezes doen in het fraaie pand van platenmaatschappij Warner een interview met deze bevlogen en veelzijdige rasmuzikant. Jett Rebel is één van de meest getalenteerde en kleurrijke muzikanten in de Nederlandse muziekwereld. Hij staat bekend om zijn energieke live optredens, uitstekende albums en ongekende virtuositeit. Hij komt uit een warm en sociaal gezin en was al op zeer jonge leeftijd met muziek bezig. Onze begroeting is hartelijk, hij is gekleed in trendy outfit en getooid met zonnebril, al snel blijkt dat we met elkaar de passie voor muziek delen en daar uren met elkaar over kunnen praten. Jett vertelt: “Aan mijn optreden van enkele jaren geleden in Theater de Veste in Delft bewaar ik warme herinneringen.” Hij wist er zijn publiek volledig te overtuigen met een spectaculair optreden en hoopt zo gauw het weer kan opnieuw in Delft te komen optreden. Jelte, zoals hij in het dagelijks leven heet, heeft zich laten inspireren door diverse iconische namen uit de popgeschiedenis zoals Elvis, Prince, Todd Rundgren The Beatles en The Beach Boys. Hij uitte onlangs in De Volkskrant zijn ongenoegen over het schrappen van de festivals in de zomer maar afgelopen vrijdag stond hij in het Bostheater in Ommen om ten overstaan van 500 dolenthousiaste fans zijn nieuwe album live te presenteren. 

Jett over zijn nieuwe album: “Mijn nieuwe album bevat negen nummers. Het is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat.’ En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd. Het is een album geworden dat alles meedraagt van wat ik in mijn leven heb geleerd, het vertegenwoordigt waar ik van hou.” Het is alweer het achtste studioalbum van hem. Een prachtige rockplaat, én met poppy songs die lekker in het gehoor liggen. Het sterke nummer Love Right Now werd al eerder uitgebracht op single met bevlogen zang, flitsend gitaarwerk en een stevige ritmesectie. Catchy songs als Behave, Baby I’m in Luv, Ppparty, Cold cold Heart en andere nummers beklijven en staan garant voor veel luisterplezier zowel thuis, in je auto, in de tuin, op het strand of tijdens een van zijn komende optredens in het land. De popdocumentaire met Jett zal binnenkort te zien zijn. 

Voor meer info over Jett Rebel zie zijn website: www.jettrebel.nl of via www.warnermusic.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1