<p>Je bent ook in coronatijd gewoon welkom bij Cartrigde Corner. (Foto: EvE) </p>

Je bent ook in coronatijd gewoon welkom bij Cartrigde Corner. (Foto: EvE)

(Foto: )

Cartridge Corner blijft gewoon doorprinten!

DELFT – Thuiswerkers mogen van geluk spreken dat Cartridge Corner aan de Krakeelpolderweg gewoon open is gebleven in coronatijd. En niet alleen zij. “We merken dat er naast bedrijven nu ook veel particulieren printen”, vertelt eigenaar Hans van Dijk.

“Mensen werken natuurlijk al een tijdje veel meer thuis en zijn op zichzelf aangewezen, ook wat printen betreft. Vooral tijdens de eerste thuiswerkperiode was er daarom veel vraag naar printers.” Dat is nu minder, en dat is maar goed ook: “Fabrikanten hebben moeite met het leveren van nieuwe apparatuur”, weet Hans. “Er is een tekort aan de benodigde chips.” In zekere mate geldt dat ook voor de cartridges zelf, want ook die bevatten chips, maar volgens Hans is er nu geen probleem met de aanvoer.

Cartridges en pakketten
Je bent ook in coronatijd gewoon welkom bij Cartrigde Corner. “Wij voorzien in onderhoud van consumentenartikelen. Voor de aanschaf van nieuwe cartridges, of het hervullen van uw oude, kunt u zonder afspraak terecht. We bieden zowel inkt- als tonercartridges aan: niet alleen de originele versies, maar ook een wat goedkoper huismerk. En die kunnen we ook weer vullen, als ze na verloop van tijd leeg raken. Dat is beter voor het milieu dan elke keer maar nieuwe verpakkingen te kopen. Het reinigen en vullen doen we met de modernste apparatuur, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden.” Bij mensen die in deze tijd liever niet in winkels komen, kunnen ze de producten ook thuis bezorgen. “Daarnaast hebben we een afhaalpunt en zijn Pakketshop van GLS, maar kunnen onze eigen producten ook bezorgen. Op www.cartridgecorner.nl hebben we verschillende manieren staan waarmee u daarover contact kunt opnemen.”

Printen en thuisservice
Cartridge Corner biedt ook nog steeds print- en kopieerservice. Maar vanwege de coronamaatregelen werkt dat nu even anders. “Als mensen toch iets willen laten printen of kopiëren, kunnen ze hun bestanden per mail sturen naar info@cartridgecorner.nl. Dan zorgen wij dat het geprint wordt en kan het later opgehaald worden”, verzekert Hans. Daarnaast is er de ‘monitorservice’ voor bedrijven: “Wij houden dan op afstand de printer in de gaten en op het moment dat de toner dreigt op te raken zorgen wij voor een nieuwe. Zo hoeft u nooit meer patronen op voorraad te hebben. Dat doen wij voor u. We hebben ook onze eigen premium-cartridges. “Gegarandeerd even goed als de originele.” De monitorservice is er voor alle moderne printers, van vrijwel ieder merk.
www.cartridgecorner.nl 

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1