Foto:

Caps & Tracks brengt de Amerikaanse stijl naar Delft

DELFT - Op 12 juni is in de Hoven Passage een nieuwe winkel geopend: Caps & Tracks. Deze store verkoopt unieke petten, tracksuits en hoodies. Betaalbaar en van goede kwaliteit.

Shahraze deed ervaring op in de winkel van zijn oom in Vlaardingen, maar vond het tijd worden voor een eigen winkel. “Delft is een goede stad voor ons concept. Je hebt hier veel studenten, wat fijn is met een winkel die zich vooral focust op jongeren. De Hoven Passage leek mij een goede locatie, vooral omdat het overdekt is en je dus ook op regenachtige dagen gerust langs kan komen. En daarvan zijn er natuurlijk nogal wat in Nederland!”

Caps & Tracks
De winkel focust zich momenteel met name op de verkoop van petten, trainingspakken, t-shirts en hoodies. “De petten die wij verkopen zijn vrij uniek in Nederland en vind je niet zomaar in elke winkel. Wij brengen de  Amerikaanse stijl hiernaartoe en onderscheiden ons daarmee van anderen. Dat doen we ook met onze tracksuits.” De kwaliteit van de kleding staat bij Caps & Tracks hoog in het vaandel. “We verkopen goede spullen voor een mooie prijs. In de maand die wij nu open zijn hebben we al veel tevreden klanten kunnen helpen en zien we ze nu al terugkeren. Dat is een goed teken.”

Bedrukkingen
Naast de verkoop van petten en trainingspakken doen ze bij Caps & Tracks aan het bedrukken van kleding. “Dat kan zowel op kleding die hier wordt gekocht als op kleding van thuis. We kunnen jouw kleding persoonlijk maken met logo’s, teksten en foto’s. We verkopen bijvoorbeeld ook King & Queen sets die we zelf hebben bedrukt. Er is op dit gebied heel veel mogelijk, dus loop eens binnen en vraag naar de opties.”

Facebook: Caps and Tracks

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1