Het team van Autotaalglas Rijswijk. (Foto: Koos Bommelé)
Het team van Autotaalglas Rijswijk. (Foto: Koos Bommelé) (Foto: )

Veilig op vakantie door Autotaalglas Rijswijk

RIJSWIJK- Het loopt storm bij Autotaalglas Rijswijk. Vanwege vakantieplannen met de auto gaan veel mensen naar de autospecialist om een fijne vakantie check, ozonreiniging of banden controle te laten doen. Hierbij presenteerden ze deze week een nieuw logo. “Een fris nieuw logo was nodig om onze naam nog herkenbaarder te maken”, aldus Rob Struik.

Autotaalglas staat voornamelijk bekend om de sterreparaties en andere werkzaamheden die ze uitvoeren aan autoruiten. Daarnaast richten ze zich op enkele andere werkzaamheden aan de auto, zoals bijvoorbeeld het polijsten van koplampen. Dit is een goedkoper alternatief voor het vervangen van koplampen wanneer ze dof raken.

Extra diensten
Het bedrijf heeft veel verschillende diensten waar klanten voor kunnen komen, en daar zijn de laatste tijd een aantal nieuwe opties bijgekomen. Zo kun je nu een complete ozonreiniging laten uitvoeren. Hierbij wordt het gehele interieur van de auto grondig gereinigd, en aan het einde met een ozon generator nog eens een keer een extra luchtreiniging. Dit alles is klaar binnen ongeveer 45 minuten, waarbij je als klant gebruik kunt maken van een werkplek met wifi.

ANWB-leden
Als je ANWB-lid bent, kun je profiteren van flinke kortingen bij autotaalglas. De ozonreiniging kan voor de helft van de prijs worden uitgevoerd, en je krijgt een gratis fijne vakantie check. Tijdens deze check wordt de auto gecontroleerd op bandenspanning, bijvullen ruitenvloeistof, helderheid koplampen en natuurlijk autoruitschade. Daarnaast maakt ieder die de check laat uitvoeren kans op één van de 2400 goedgevulde vakantie pakketten.

Contact
Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 070-3192805. Meer informatie vind je op autotaalglas.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1