Het voormalige kantongerecht, waar Zantman BV op dit moment bezig is het pand te verduurzamen.
Het voormalige kantongerecht, waar Zantman BV op dit moment bezig is het pand te verduurzamen.

Zantman helpt bij verbouwing Kantongerecht

DELFT- Sinds 1934 is glashandel Zantman BV een betrouwbare glasspecialist in Delft en ver daarbuiten. Het familiebedrijf is nu bij de derde generatie en de focus ligt vooral op vlakglas vervangen en restauratie. Hierom zijn ze op dit moment bezig met de vervanging van het glas in het Kantongerecht, het monumentale pand in het centrum van Delft.

De glashandel is er voor zowel particulieren als ondernemers, waarbij het bedrijf veel oog heeft voor duurzaamheid. “We doen veel aan verduurzaming en energiebesparing bij de installatie. De meeste projecten die we doen zijn VVE’s of zelfstandige woningen.” , aldus Johan Zantman, voormalig eigenaar van het bedrijf die nu adviseert bij verschillende projecten. Zijn 3 zoons runnen nu samen het bedrijf. Het bedrijf richt zich vooral op het leveren, repareren, restaureren en het vervangen van glas en glas in lood.

Service
Bij de aankoop krijgen klanten een gepast advies.  ”We kijken bij dat advies goed naar de gevel van het pand, en wat de mogelijkheden daarin zijn. Daarin werken we vaak samen aannemers. De technologie van glasmaterialen gaat tegenwoordig snel en wij kunnen het juiste advies geven over de installatie.” Je kunt je bij Zantman laten informeren over de mogelijkheden, hiervoor kun je een kijkje nemen op de website: www.zantmanglas.nl

Kantongerecht
Op dit moment is Zantman bezig met de verduurzaming van het voormalige kantongerecht, in samenwerking met andere bedrijven. “Dit is natuurlijk een monumentaal pand, waardoor we heel secuur moeten omgaan met de kozijnen. Daarbij zijn er nog eisen over de isolatiewaarde waaraan we moeten voldoen. Deze opdrachten zijn een leuke uitdaging, en we zijn blij dat we hier aan mee kunnen werken.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1