Foto:

Delvenaar in beeld: Viktoriya en Patrick (31)

Wat doe je hier vandaag bij de Foreestweg?
“Ik wacht op mijn vrouw, zij is even de winkel in om een pakketje op te halen. We zijn even lekker aan het wandelen met ons dochtertje, aan het genieten van het prachtige weer en wie weet halen we straks nog even lekker een ijsje.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Ik heb het nieuws niet echt gevolgd, ik ben erg druk geweest met werken en met ons kindje. Weinig tijd voor televisie en radio dus.”

Wie zou je graag ontmoeten?
“Ik kan niet wachten om mijn moeder te zien! Ze woont in Polen, maar gelukkig komt zij komend weekend naar Nederland.”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“De naam zal ik niet noemen, maar er is in Delft een biercafé op de Burgwal. Hier kom ik graag om een biertje te drinken. Verder vind ik natuurlijk gewoon de hele binnenstad erg mooi, ik ben groot fan van Delft. Ik kom uit Polen, veertien jaar geleden zijn wij naar Nederland gekomen en wij waren meteen verliefd op Delft, de mooiste stad van Nederland vind ik.”

Wat zou jij graag veranderen aan Delft?
“Niks! Delft is zo mooi. Ja, misschien wat prullenbakken. Vaak als je iets hebt gegeten loop je best lang met je troepjes voor je het kwijt kunt.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Mijn moeder komt komend weekend langs. Ze woont in Polen en blijft dan drie weken logeren. Dit weekend gaan we het huis klaarmaken voor haar komst en verder zullen we veel gaan genieten van het prachtige weer.”

Demi van der Weele
Meer berichten