<p>UMBO Delft steunt Stichting Golf voor Gehandicapten </p>

UMBO Delft steunt Stichting Golf voor Gehandicapten

(Foto: )

JUMBO Delft steunt Stichting Golf voor Gehandicapten

DELFT - Creatief denken, dat blijkt ook uit de verschillende reclames van Jumbo. En zo bedacht filiaalmanager Robert Breedveld van het Jumbo filiaal Buitenhof ook dat de emballage opbrengst naar een goed doel zou mogen.

Hij was al gewezen op de activiteiten van de Stichting Golf voor Gehandicapten, kortom GvoorG (gvoorg.nl). Deze stichting heeft als filosofie dat mensen die een beperking oplopen door middel van golfen makkelijker kunnen reïntegreren en resocialiseren. Om de mogelijkheden voor deze doelgroep te vergroten, werd afgelopen zaterdag, 5 juni een cheque overhandigd aan penningmeester Wil Borst van GvoorG.

Borst daarover: “Het is natuurlijk een geweldig initiatief van Jumbo. Wij zijn een Stichting die afhankelijk is van donaties, die wij dan kunnen inzetten voor onze deelnemers. We hopen dan ook dat vele filialen van Jumbo dit voorbeeld willen volgen en bedanken filiaal Buitenhof hartelijk”.

De besteding van deze opbrengst ligt ook al vast. GvoorG organiseert jaarlijks een mini-competitie op diverse golfbanen. De eerste van deze reeks is gehouden op golfclub Concordia, waarbij de deelnemers op Concordia zijn ondersteund.

Meer berichten