Mevrouw Broekhuijsen (97)
Mevrouw Broekhuijsen (97)

Vele mooie inzendingen voor ‘Deel je kunst!’

Algemeen

DELFT- In maart is het project “Deel je kunst!” gelanceerd waarbij 65-plussers hun creativiteit zichtbaar kunnen maken. Dit kan van alles zijn. Dansen, zingen, schilderen, tekenen, knutselen, noem het allemaal maar op. Als het maar kunstzinnig is.

Passie voor haar kunst
Mevrouw Broekhuijsen deelt graag haar kunst! Mevrouw is 97 jaar oud en woont sinds 2012 in Die Buytenweye. Ze heeft op het instituut van kunstnijverheid gezeten en hield zich daar bezig met het inbinden van kunstboeken en leerbewerking. Inspiratie voor haar schilderijen heeft Mevrouw Broekhuijsen voornamelijk gehaald uit haar reizen in het buitenland.

Ook uw kunst delen?
Heeft u ook een passie voor kunst en wilt u deze ook delen? Laat u inspireren door uw dorpsgenoot, grijp deze kans en doe mee! Stuur een foto in waarop duidelijk te zien is waar uw creativiteit te zien is en waar het kunstwerk ook op staat. We zetten u in de spotlight. Alle inzendingen worden getoond via de kanalen van Facebook en Instagram, televisienet in woonzorglocaties, enzovoorts. De foto’s en filmpjes kunnen worden gestuurd naar?deeljekunst@outlook.com?onder vermelding van naam, leeftijd en woonplaats. En heel graag met een kort persoonlijk verhaaltje.