Afbeelding

Een moderne retro scooter kopen: De Sym Fiddle

Partnerbijdrage

Er komt weer heerlijk weer aan, de perfecte gelegenheid om lekker te gaan touren met je scooter. Kilometers maken in het zonnetje is natuurlijk heerlijk, vooral als je een comfortabele en mooie scooter hebt. Ben je nog op zoek naar een nieuw pareltje? Moderne retro scooters zijn één van de huidige scootertrends. Hiermee steel je zeker de show tijdens een ritje langs het strand.

Wat is een moderne retro scooter?
Retro scooters nemen je helemaal mee terug naar de jaren zestig, denk bijvoorbeeld aan de Vespa. Ze zijn verkrijgbaar als zowel snor- als bromscooter. Moderne retro scooters hebben bepaalde elementen van oude modellen, maar komen in een modern jasje. Kenmerkend voor retro scooters is dat ze heerlijk comfortabel zijn en een brede voorkap hebben. Deze voorkap houdt regen en wind tegen, waardoor jij onder alle weersomstandigheden droog en comfortabel achter het stuur zit.

Touren in stijl: de Sym Fiddle 2
Zoek je inspiratie voor een top scooter? Bekijk eens de Sym Fiddle 2 scooter. Deze is geschikt voor lange ritjes door het comfort voor zowel bestuurder als meerijder. Retro wordt gemixt met moderne elementen en dat heeft geleid tot een bijzonder model. Deze Sym Fiddle scooter komt in 7 neutrale maar toch opvallende kleuren. Je kunt kiezen tussen mat en glans en de scooter uitbreiden met een hoop accessoires om het helemaal eigen te maken.


Benieuwd geworden? Bekijk het filmpje hierboven om alle benodigde informatie te krijgen. Bekijk de gehele scooter, gebruikerstips, specificaties en de verschillende kleuren. Ook krijg je een uniek model te zien die helemaal gecustomized is. Je kunt de Sym Fiddle 2 50cc namelijk helemaal eigen maken met unieke koplampen, schermen, knipperlichten, achterdragers en nog veel meer. Met de Sym Fiddle is jouw zomer helemaal compleet en kun je gaan touren in retro style.