<p>Bas en Jos&eacute; Berkhout&nbsp;</p>

Bas en José Berkhout 

(Foto: )

Wijnen voor bij de asperge vind je bij Berkhout

DEN HOORN- Met de aspergeperiode, Vaderdag en warm weer in aankomst, heeft Slijterij Berkhout veel dranken in voorraad die hier goed bij passen.

Bij Slijterij Berkhout beschikken ze over een groot assortiment met verschillende alcoholische dranken. Hierbij bieden ze deskundig advies wat aansluit op de wensen van klanten. Op dit moment is het aspergeseizoen in volle gang en daar hoort volgens mede eigenaar Bas Berkhout een goede wijn bij. “Voor het asperge seizoen hebben wij wijnen met een verrassende smaak zoals een Oostenrijkse Gruner veltiner of een Franse Muscat. Hiernaast hebben we voor zonnige dagen ook de MIP rose uit de Provence. “ De wijn van de maand mei zijn Les 4 Pierres in drie soorten sauvignon blanc ,cabernet sauvignon en pinot grigio. We kunnen ook een proefdoos met meerdere wijnen samenstellen voor een eigen proeverij thuis.

Dranken
Naast het diverse assortiment aan wijnen heeft Berkhout ook opties voor liefhebber van sterke dranken. “Er zijn whisky’s die een bepaalde exclusiviteit met zich meebrengen. Een 15 jaar oude Glen Scotia, waar er maar 500 in Nederland zijn, hebben wij er op dit moment bijvoorbeeld 3. Dat soort producten zijn ontzettend gewild.” Het bier in de Slijterij Berkhout komt onder andere uit de brouwerij Thuis in Den Hoorn. “We proberen in onze slijterij bieren aan te bieden die toch wel een bijzonder randje hebben, het bier van de brouwerij in Den Hoorn heeft dat.” Voor meer informatie over openingstijden en het assortiment kun je terecht op de website: Slijterij-berkhout.nl.

Finn Rekveldt
Meer berichten