Foto:

De beste momenten voor het terras

Nu de terrassen weer open zijn, is het als de zon schijnt natuurlijk erg druk. Wil jij een beetje rustig genieten van op het terras zitten, dan zijn er nog meer opties dan de zaterdag of zondagmiddag.

Omdat de terrassen nog om 18.00 uur moeten sluiten, is de middag snel volgeboekt en voel je je ook verplicht om het nodige te bestellen. Sommige restaurants hebben ook een timeslot, zodat je niet langer dan een bepaalde tijd kunt reserveren. Vind je dat niet fijn, dan zijn er natuurlijk nog veel meer momenten om lekker onbezorgd van het terras te kunnen genieten. 

Ontbijt op zondag
Nu het weer steeds lekkerder wordt, is het vroeg op het terras zitten op zaterdag of zondagochtend weer een optie. Kies (of als dat kan reserveer) een plekje dicht tegen het restaurant in de zon en uit de wind. Serveert jouw favoriete terras geen ontbijt, dan nog is de dag opstarten met koffie of thee en wat lekkers, een goed idee. Eventueel kun je je uitje uitbreiden met een fijne wandeling. Zo heb je heerlijk tijd om bij te praten.

Laptoptas mee en werken maar
Ook doordeweeks zijn er genoeg momenten om van een terrasje te genieten. Want jij bent echt niet de enige die weer snakt naar lekker op het terras zitten. Nodig je collega of zakelijke relatie uit om jullie gesprek op het terras te doen. Zo ben je er lekker uit, geniet je van het mooie en ben je toch lekker aan het werk. Laptoptas mee en werken maar. 

Ook alleen op het terras werken is natuurlijk een prima optie. En heb je een brainstormsessie, ook die lenen zich erg voor een terrasje. Het brainstormen zelf doe je tijdens een wandeling door de stad, het park of een bos. Aansluitend kun je de gemaakte plannen uitwerken op het terras. Lopen werkt goed voor je brein en de buitenlucht versterkt dat. De meest geniale plannen worden zo geboren. Dus pak die kans. 

Lunchen of de dag afsluiten?
Leent jouw baan zich niet voor zakelijke afspraken op een terras? Ga dan met je collega lekker lunchen. Maak er een waar uitje van door net voor je gaat je sneakers voor je hakken te wisselen en je rugzak voor je Ted Baker tas. Is je lunchpauze naar jou idee te kort? Sluit dan de dag af met een drankje. 

Schoenen en tassen sale…
Ook aan het eind van je werkdag of op zaterdagochtend even bijpraten met je moeder, partner, zoon of dochter is ideaal op het terras. Even een andere omgeving dan de keuken waar je elkaar al dag in dag uit tegenkwam. Moeilijke gesprekken zijn makkelijker op het terras maar ook even gewoon lol hebben is goed voor jullie relatie.

Wist je trouwens dat een terrasmomentje met je vriendin zich ook heel goed leent om samen online te shoppen en te profiteren van alle sales die er nu zijn. Nu de winkels weer open zijn, doen online shops namelijk extra hun best om jou binnen te houden. Het moment dus om je slag te slaan in de tassen sale, schoenen sale of wat voor andere sales dan ook.

Meer berichten