<p>Annemarieke Langeveld, oprichter van WOW.</p>

Annemarieke Langeveld, oprichter van WOW.

(Foto: )

WOW voelt zich thuis bij RODI

REGIO- Het outdoor workout platform Wireless outdoor workouts (WOW) is de oplossing voor mensen die graag in de buitenlucht zijn en vrijblijvend willen doen aan sport en beweging. Zeker nu de sportscholen dicht zijn.

Toen Annemarieke Langeveld met WOW begon, had zij de intentie om mensen outdoor te laten sporten en dezelfde ervaring te geven als de sportschool. “Door het unieke concept van de koptelefoons, de trainers op locatie en de muziek die je hoort in die koptelefoons, krijg je de belevenis van een sportschool in de buitenlucht. Daarnaast is er ook geen geluidsoverlast.”

Locaties
De sportlessen waar je je via een app voor kunt inschrijven vinden plaats op unieke locaties, in meerdere steden: “We zijn begonnen in Delft, maar zitten nu al in 4 grote steden waaronder Rotterdam Amstelveen en Bergschenhoek. In Delft hebben we bijvoorbeeld het Wilhelminapark en het kerkpoldergebied als locatie, in Rotterdam sporten we altijd bij Katendrecht. Daarmee is de sportles voor veel mensen ook echt een bezienswaardigheid.” Aanmelden kan via atwow.nl

Samenwerkingen
WOW gaat hele brede samenwerkingen aan met verschillende bedrijven en particulieren. “Wij werken veel samen met andere ondernemers zoals personal trainers of bedrijven die hun personeel willen laten sporten om vitaal te blijven.”

RODI
Voor een stukje herkenning liet Annemarieke Beachvlaggen maken door RODI. “We zijn al een tijd bezig met herkenning. Als mensen tijdens een workout langslopen en de vlaggen zien staan met de site erop, dan kunnen ze gelijk kennis maken met WOW. De vlaggen zijn van mooie kwaliteit.”

Finn Rekveldt
Meer berichten