<p>De opzet&nbsp; van Grasbuurt 1 in de Schoemaker Plantage.</p>

De opzet  van Grasbuurt 1 in de Schoemaker Plantage.

(Foto: )

Presentatie van de eerste woningen in de Grasbuurt begin mei van start

DELFT - De allereerste woningen in de Grasbuurt van Schoemaker Plantage worden binnenkort gepresenteerd. “Heeft u belangstelling voor een woning in deze buurt, meld u dan aan op de website, zodat u via nieuwsbrieven op de hoogte blijft van de definitieve start-verkoop”, zegt Lisette Beurskens van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars.

De presentatie van het woningaanbod gaat begin mei van start. Het gaat in deze fase om 73 woningen in Grasbuurt 1, in vijf verschillende woningtypes. “Zodra de presentatie is begonnen, vind je de eerste informatie online, zoals de plattegronden, impressies en koopsomindicaties”, gaat ze verder. “Zo kunt u zich goed oriënteren op de verschillende woningen voordat de verkoop rond de zomer van start gaat.”

De Grasbuurt
De Grasbuurt is de nieuwste buurt in Schoemaker Plantage en een ontwikkeling van AM. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan woningen in de voor Schoemaker Plantage kenmerkende nieuwe Delftse School architectuurstijl. Te midden van de groene uitlopers van een heerlijk rustig en sfeervol park staan de huizen ‘met hun voeten in het groen’. In de intieme beslotenheid van deze groene en ruim opgezette buurt liggen royale woningen met riante tuinen aan hofjes of in kleine rijtjes. De parkeerplaatsen liggen uit het zicht om het uitzicht en de groene beleving zo min mogelijk te verstoren.

Vijf woningtypes
De vijf verschillende woningtypes in Grasbuurt 1 liggen op diverse plekken in deze groene buurt. “Er is keuze uit een riante vrijstaande woning of een twee-onder-één-kapwoning aan het stadspark, een extra brede gezinswoning in één van de groene straatjes of een royale rijwoning met uitzicht op de oostelijke waterplas”, aldus Lisette.

Twee-onder-één kap
Van dit type zijn er twintig woningen. Via een speelse zijentree betreed je deze ruime twee-onder-één kapwoning vanaf circa 160 vierkante meter. De twee-onder-één-kapwoningen vind je terug aan het park of in kleinschalige hofjes. Laat je verrassen door de indeling, want de woonkamer is hier maar liefst 8 meter breed! Hier geniet je van de rust en privacy. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Ook heeft deze woning een ruime zolder en een heerlijke kavel van 250 - 330 vierkante meter met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Er zijn ook vier woningen van dit type met een garage.

Royale gezinswoning
Aan de oostelijke waterplas vind je de 29 royale gezinswoningen van circa 130 vierkante meter. Door de prachtige ligging kijk je heerlijk uit over het water en groen voor de deur! De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap. Deze hoge kap ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er in de woning voor dat er nog meer ruimte is. In basis krijgt deze royale gezinswoning een vliering. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, een badkamer en een werkkamer. Hierdoor is er op de tweede verdieping alle ruimte voor een riante slaapkamer. Deze huizen hebben fijne kavels van 108 - 118 vierkante meter en zeer zonnige tuinen waar je in alle rust kunt genieten.

Meer informatie
Meer informatie, ook over de extra brede gezinswoningen en vrijstaande woningen: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 212 52 88 nieuwouw@vansilfhout.nl of
www.vansilfhout.nl.

Meer berichten