<p>Shenna heeft het prima naar haar zin bij BOB Autowas. (Foto: EvE)&nbsp;</p>

Shenna heeft het prima naar haar zin bij BOB Autowas. (Foto: EvE) 

(Foto: )

“We willen onze klanten echt een andere beleving geven”

“We willen onze klanten echt een andere beleving geven”

DELFT – Autowassen klinkt voor sommigen misschien niet als een droombaan, maar teamleider Shenna Snep heeft het al jarenlang erg naar haar zin bij BOB Autowas. “Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor wie dat wil.”

Ook voor Shenna begon haar carrière bij BOB Autowas in eerste instantie als een bijbaantje tijdens haar studie. “Ik was zeventien toen ik bij de vestiging van BOB Autowas in Schiedam binnenstapte”, herinnert ze zich. Het werk beviel haar en daarom bleef ze er na haar studie werken. “Het is echt een heel leuk en open bedrijf.” Fulltime werken bleek in Schiedam niet mogelijk en daarom stapte ze acht jaar geleden bij de Delftse vestiging aan de Lagosweg binnen. Toen nog als teamlid. Een jaar later werd zij teamleider van haar drie collega’s.

Altijd anders
Wat is er zo leuk aan autowassen? “Geen dag is hetzelfde”, is het antwoord van Shenna. Je hebt steeds weer te maken met andere klanten.” BOB Autowas wil haar klanten dan ook meer bieden dan alleen een boenbeurt: “Gastvrijheid staat bij ons bovenaan. We komen graag met onze klanten in contact en willen u echt leren kennen. Het is niet even spoelen en klaar.” Daarom biedt het wasbedrijf verschillende abonnementen en de Waspas aan. , vat Shenna het samen. Daarnaast komt bij autowassen meer kijken dan alleen een hogedrukspuit vasthouden. “Er zit best veel techniek aan vast”, vertelt Shenna. “Iedere twee weken komt er een monteursploeg langs om alles na te kijken, maar hier op de vestiging moeten we zelf ook wel wat kennis hebben om kleinere storingen op te lossen. Denk aan problemen met de hydroliek, of een waterslang die klapt. Daar hebben we geen specialist voor nodig. Binnen BOB Autowas kun je verschillende interne trainingen volgen en dus nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Voor wie dat wil zijn er echt genoeg doorgroeimogelijkheden.”

Online 
BOB Autowas is met 18 vestigingen in Nederland en 2 op Curaçao goed vertegenwoordigd. Met de ambitie: een betere beleving bieden. De Delftse vestiging van BOB Autowas is gevestigd aan de Lagosweg 17 in Tanthof. Naast de wasstraat zijn er wasboxen voor wie zijn of haar auto graag zelf onderhanden wil nemen. Verder is er ook nog een stofzuigplein om de binnenkant van je auto weer spic en span te maken. Wie zijn of haar auto altijd in topconditie wil hebben kan kiezen voor het Onbeperkt Abonnement. Eenvoudig en snel een wasprogramma kiezen en betalen kan via de innovatieve webshop. En de trouwe klant is geholpen met die handige online waspas. Meer weten? Kijk op www.bobautowas.nl.

Meer berichten