Van Daal en Leenders Makelaars, een goede combinatie.
Van Daal en Leenders Makelaars, een goede combinatie.

De Energieke Makelaar opent nieuw makelaarskantoor in Rijswijk

Algemeen

DELFT – Van Daal Makelaardij is een begrip in Delft en omstreken.

Het makelaarskantoor van NVM Makelaar Jan-Paul van Daal is niet alleen actief in Delft, maar ook steeds meer in de regio waaronder diverse plaatsen in Haaglanden. Door de toenemende vraag naar huizen in Delft, maar ook de regio, heeft Van Daal Makelaardij naast het kantoor in Delft nu ook een vestiging in Rijswijk. Het nieuwe kantoor staat onder de dagelijkse leiding van NVM Makelaar Max Leenders. In samenwerking met Van Daal Makelaardij opereert Max met zijn jonge kantoor onder de naam Van Daal Leenders Makelaars. “De woningmarkt is nu optimaal voor verkopers en dat zien we terug in de hoogte van de koopsommen en de hoge verkoopsnelheid”, zegt Max. “Wij zien daardoor op dit moment ook een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten. Een nieuw huis is moeilijk om te vinden en kennelijk ziet men in de huidige, overspannen markt weer de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar die actief op zoek gaat naar nieuw woningaanbod. Een grote meerwaarde van een aankoopmakelaar is, naast de kennis van de markt, de advisering bij het uitbrengen van een goed, maar realistisch bod. Ook advies bij het maken van de juiste voorbehouden blijkt in deze markt heel waardevol.”
Bent u op zoek naar een huis in de regio? Max maakt graag een afspraak met u om uw zoekwensen te inventariseren. Als u een door hem geselecteerde woning wil gaan bezichtigen, maakt hij een kijkafspraak voor u. “Wij gaan als aankoopmakelaar met onze zoekers mee en komen op voor hun belangen als koper. Wij hanteren een aantrekkelijk, vast tarief en werken ook in de huidige markt op basis van no cure no pay.”
Heb je een leuk huis gezien? Zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag kun je terecht bij Van Daal Makelaardij voor een huis in Delft en omgeving en nu dus ook bij Van Daal en Leenders voor het kopen van een huis in de Haagse regio.

Doe de Verkooptest!
Wat is de Verkooptest op de website precies? “Dat gaat over advies bij verkoopplannen. Wij analyseren aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend je verkoopkansen. Je krijgt inzicht in de waarde van je huis en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs”, legt Max uit. “Ook vertellen wij je wat het beste moment is om je huis te koop te zetten en krijg je nuttige tips om het huis klaar te maken voor de verkoop.”

Van Daal Leenders Makelaars
Delftweg 85
2289 BB Rijswijk
(070) 204 22 88
www.vandaalleenders.nl