<p>Foto: Roel van Dorsten</p>

Foto: Roel van Dorsten

(Foto: )

Olympische Spelen in de Meivakantie!

DELFT - Na de eerdere succesvolle Delftse Olympische Spelen organiseert voetbalacademie Next Football op maandag 26 en dinsdag 27 april wederom Olympische Spelen in Delft.

Dit sportieve evenement, genaamd Next Olympics, vindt plaats op de terreinen van sportvereniging Concordia en atletiekvereniging AV’40.

Kinderen tot 15 jaar kunnen deelnemen aan verschillende sporten als voetbal, tennis en diverse atletiekonderdelen als sprint, verspringen en speerwerpen. De sportmaterialen – zoals tennisrackets en atletiekattributen – worden beschikbaar gesteld. De deelnemers krijgen eerst professionele training om daarna de strijd met elkaar aan te gaan in Olympische stijl, compleet met medailles en prijzen voor de meest strijdlustigste sporters. Plezier en de Olympic Spirit ‘het beste van jezelf geven’ staan centraal tijdens de spelen.

Sportliefhebbers kunnen één of twee dagen deelnemen, er is plaats voor maximaal 48 deelnemers en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijven kan via de website
www.nextfootball.nl/meivakantie.

Meer berichten