<p>Wie komt er nog meer meevoetballen bij DVC? (Foto; PR)&nbsp;</p>

Wie komt er nog meer meevoetballen bij DVC? (Foto; PR) 

(Foto: )

Voetbalclub DVC vindt de weg omhoog

DELFT - Na een lastige periode heeft voetbalclub DVC de weg naar boven weer gevonden. Er waait een frisse wind en daar passen nieuwe leden bij.

Daarom verspreidt de club deze week ruim 20.000 folders met een leuke puzzel. Los deze op of maak een mooie slagzin en win! Deze actie geldt voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Onder alle nieuwe leden die de puzzel of slagzin insturen naar jeugdzaken@dvcdelft.nl verloot de club vier maal één jaar gratis lidmaatschap voor het seizoen ‘21-‘22. Inzenden kan tot 28 mei 2021. Alle kinderen die zich nu inschrijven betalen tot het eind van dit seizoen geen contributie.
“Er zijn volop nieuwe ontwikkelingen bij DVC”, vertelt waarnemend voorzitter Ronald de Vreede. “Onlangs hebben we een aantal mensen weten te enthousiasmeren voor het bestuur. In afwachting van hun officiële installatie tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn ze al wel lekker aan de slag gegaan. ” De club heeft in Dennis Glasbergen ook een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De clinic van een maand geleden leverde maar liefst 25 nieuwe jeugdleden op. “Een prachtig resultaat. Maar we hebben ruimte genoeg voor meer.” En ook nieuwe leden voor de seniorenteams, waarvan de club er momenteel zeven heeft, zijn nog van harte welkom. Tot voor kort werd door DVC een fusie met het nabijgelegen DHL overwogen. “Toen we dat voorstel bij de leden inbrachten bleek daar te weinig draagvlak voor te zijn.” Nu gaan we met z’n allen kijken naar de toekomst. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen! Inmiddels steken steeds meer ouders en leden de handen uit de mouwen en zet iedereen zijn schouders eronder. De aankomende periode richting het nieuwe seizoen staat in teken van nieuwe leden werven door middel van diverse activiteiten. Natuurlijk vergeten we zeker onze huidige leden niet en staan er voor hen ook leuke dingen op stapel. Samen sterk op naar een zonnige toekomst. Wij zijn er klaar voor!”

Meer berichten