Foto:

Delvenaar In beeld: Daan den Rijk (49)

Wat doet u hier vandaag in de Hof van Delft?
"Ik woon in deze wijk, en op het moment ben ik mijn hondje Pippa aan het uitlaten."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Dat is natuurlijk het nieuws rondom Mark Rutte, en of hij wel of niet gelogen heeft. Zelf vind ik het allemaal erg ongeloofwaardig wat hij zegt."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Ik denk het Agnetapark. Natuurlijk ook omdat het een fijne plek is om met Pippa te wandelen. Maar vooral omdat het een oase is van groen, met veel historie."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Dat vind ik een lastige vraag, waar ik even over moet nadenken. Maar als je iedereen mag kiezen ga ik denk ik voor Barack Obama. Ik vind hem een inspirerende man en ik zou graag met hem willen praten en willen weten hoe hij met dingen omging tijdens zijn presidentschap."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Het is Pasen dit weekend, dus lekker eten en wandelen staat op de planning. Nou zag ik dat het niet super mooi weer wordt, maar wie weet trekt het nog een beetje bij."

Als u iets zou mogen veranderen in Delft, wat zou dit dan zijn?
"Niet perse iets wat ik alleen in Delft zou willen veranderen. Maar de armoede is iets waar ik graag iets aan zou willen doen. Ik werk zelf in de jeugdzorg, en vaak zie je toch wel dat armoede generaties teruggaat. Het is erg lastig om daaruit te komen, en daar zou ik iets aan willen doen."

Meer berichten