<p>Het team van Autotaaglas Rijswijk (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Het team van Autotaaglas Rijswijk (Foto: Koos Bommelé)

(Foto: KOOS BOMMELE)

Autoruitschade? Autotaalglas helpt

RIJSWIJK - Elke autobezitter krijgt weleens met een klein sterretje in de voorruit te maken, bij Autotaalglas ben je daarvoor aan het juiste adres.

Bij Autotaalglas werken vakmensen met plezier in hun werk, die verstand hebben van autoruiten. “Wij werken alleen met originele producten en bijna alle ruiten die we plaatsen zijn gekalibreerd met statische of dynamische camera’s”, aldus Rob Struik, franchisenemer van Autotaalglas Rijswijk/Delft. Bij een montage krijg je altijd levenslange garantie, behalve als het een tweedehandsje of steenslagschade betreft.

Diensten
Autotaalglas vervangt alle ruiten van je auto, repareert sterretjes en polijst koplampen. Dit wordt allemaal gedaan door specialistische vakmensen met 20 jaar ervaring in het vak. Daarnaast zijn er vaak acties in samenwerking met de ANWB. Indien je lid bent, kun je profiteren van enorm veel voordelen, zoals bijvoorbeeld het gratis laten bijvullen van je ruitenvloeistof.

Bereikbaarheid
“We zijn ook zeer goed te bereiken voor autobezitters. Met zicht op de A13 hoef je vanaf de snelweg maar één afslag te nemen en je bent er.” Autotaalglas biedt daarin ook iets unieks: indien je auto tijdens een reparatie tijdelijk onbruikbaar is en je toch niet zonder vervoer kan, biedt Autotaalglas een gratis leenauto aan. Die leenauto is er niet zomaar een, maar een heuse MINI. Deze auto kan weer opgehaald worden op je werk of thuis. Je eigen auto komt dan gelijk mee. Kom je op locatie? Dan krijg je een kopje koffie in de gezellige wachtruimte.

Autotaalglas Rijswijk is 6 dagen per week open en ze zijn te bereiken op 070-3192805. Je kunt ze ook bereiken via de mail: rys@autotaalglas.nl

Meer berichten