Recentelijk heeft Robby zijn bus volledig laten omtoveren door RODI
Recentelijk heeft Robby zijn bus volledig laten omtoveren door RODI

Gulden voelt zich thuis bij RODI!

Algemeen

DELFT - Van een eigen fysiotherapiepraktijk naar promotor van Gulden, de decentrale cryptomunt van Nederlandse bodem. Dat is de switch die Robby Stofbergen wil maken door als Gulden ambassadeur aan de slag te gaan.

“Door de coronacrisis is mijn visie over contactberoepen definitief veranderd. Ik neem de stap om mij op een nieuwe samenleving voor te bereiden. Gulden maakt daar voor mij onderdeel van uit.” Gulden bestaat sinds 2014 en is reeds meerdere keren in de media verschenen. Recentelijk nog bij Code Oranje als ledenwerfactie. Mensen die lid zijn of worden van de politieke partij ontvangen 150 Gulden. De ‘Oranje Gulden’.

Hoe word je Gulden ambassadeur?
Kort samengevat: Gulden(s) in bezit hebben en starten met promoten. “Iemand die Gulden bezit maakt automatisch onderdeel uit van het project.” Robby gaat mensen informeren over zijn toekomstvisie van Gulden. “Mijn visie is dat de koers van Gulden beduidend zal stijgen in de komende jaren. Er zijn al ontzettend veel Nederlanders die Guldens in bezit hebben en zich er dagelijks mee bezig houden. Zij worden ook wel de “Gulden Community” genoemd. Men kan Gulden zien als de Nederlandse Bitcoin.”

RobbyGulden.nl
Via zijn website houdt Robby verslag bij van zijn avontuur. “Dit doe ik door het plaatsen van blogs en vlogs. Ook organiseer ik wekelijks Gulden Café op Clubhouse. Recentelijk heb ik mijn bus volledig laten omtoveren door het team van RODI Media zh. De kleuren en het Gulden logo springen er fantastisch uit. Het is een echte eyecatcher geworden!” Spot jij een keer Robby’s ‘Gulden Bus’? Op RobbyGulden.nl vertelt hij hoe je gratis 100 Gulden kan verkrijgen.