<p>Bakker Jaap en Bakker van Roon brengen uw brood contactloos aan huis </p>

Bakker Jaap en Bakker van Roon brengen uw brood contactloos aan huis

(Foto: )

Brood aan huis via contactloosbrood.nl!

DELFT - Liever niet de deur uit, maar tóch graag verse producten in huis? Bakker van Roon en Bakker Jaap brengen uw brood contactloos aan huis.

Door de coronacrisis zijn voor de Delftse bakkers veel toeleveranciers weggevallen, maar Bakker van Roon en Bakker Jaap wisten dankzij creatief en positief ondernemerschap snel te schakelen. “Wij bundelen onze krachten en brengen nu al een hele tijd brood contactloos aan huis”, vertelt Jack van Roon. “Dat idee hebben wij destijds in een tijdsbestek van acht uur uitgewerkt, met de intentie om elkaar te ondersteunen als collega-ondernemers.” Het snelle schakelen bleek al snel een groot succes. “We krijgen er zulke positieve reacties op, dat wij er voorlopig nog mee doorgaan.”

Bestellen
De bakkers bezorgen van maandag tot en met zaterdag in de ochtend gratis vanaf een minimale besteding van 6 euro. De chauffeur belt aan en hangt de bestelling aan de deur, dit om uw contactloosbrood te bezorgen. U kunt één dag van tevoren uw bestelling doorgeven via het bestelformulier op www.contactloosbrood.nl. Vervolgens kan, afhankelijk van welke bakker in uw postcodegebied bezorgt, betaald worden via een Tikkie of iDEAL.

Pasen
De Paasdagen komen er ook weer aan, wat betekent dat je bij Bakker van Roon en Bakker Jaap terecht kunt voor de lekkerste paasstollen en een breed assortiment, van een heerlijk uitgebreid ontbijt tot lekkere en vrolijke zoetigheden. “Daar krijg je toch zin in, nu het voorjaarszonnetje weer schijnt!”

Bakker van Roon
Van Bossestraat 47A

Bakker Jaap
Wijnhaven 5 

Cheyenne Toetenel
Meer berichten