<p>Op de Peuterwerkplaats van &rsquo;t Kickertje kan uw peuter in een veilige en vertrouwde omgeving de wereld ontdekken </p>

Op de Peuterwerkplaats van ’t Kickertje kan uw peuter in een veilige en vertrouwde omgeving de wereld ontdekken

(Foto: Evgeny Atamanenko)

Uitbreiding voor de Peuterwerkplaats in Den Hoorn

DEN HOORN - Goed nieuws: de Peuterwerkplaats in Den Hoorn breidt uit!

Ontdekken, op avontuur in de natuur, bewegen, plezier, uitdaging, ontwikkeling door spel, kunst en cultuur, samenwerken en activiteiten. Dit is onze Peuterwerkplaats. Op de Peuterwerkplaats van ’t Kickertje kan uw peuter in een veilige en vertrouwde omgeving de wereld ontdekken. De Peuterwerkplaats is voor kinderen van twee tot vier jaar. De Peuterwerkplaats staat voor spelen, ontdekken, bewegen en vooral veel plezier beleven. In de Peuterwerkplaats brengen wij kinderen van dezelfde leeftijd samen om een deel van de dag door te brengen. De kinderen volgen een dagritme waarbij op leeftijd activiteiten worden aangeboden en waar de kinderen samen kunnen spelen (in eigen tempo en niveau). De kinderen worden uitgenodigd deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de peuter en die de ontwikkeling stimuleren.

Ondersteuning
De kinderen worden ondersteund door de pedagogische medewerkers die hen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te doen groeien. Heeft u een verwijzing van Jeugdgezondheidszorg ontvangen voor het volgen van een VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma? ’t Kickertje biedt de kinderen met Peuterplein een goede voorbereiding op school. De Gemeente Midden-Delfland draagt bij in de kosten.

Uitbreiding
Wij zijn blij te kunnen melden dat wij op de locatie Achterdijkshoorn (gebouw het Lint) een extra Peuterwerkplaats hebben gerealiseerd, zodat wij weer peuters kunnen verwelkomen. In Schipluiden hebben wij nog enkele plekken beschikbaar op onze fraaie locatie met natuurtuin.

Informatie
Wilt u informatie over de plaatsingsmogelijkheden en kosten van de Peuterwerkplaats? Neem dan contact op met de afdeling planning via (015) 257 32 12 of kijk voor uitgebreide informatie op onze website: kickertje.nl.

Rondleiding
Liever langs komen? Op afspraak en met enkele beperkingen vanwege de coronamaatregelen laten wij u graag onze Peuterwerkplaatsen tijdens een rondleiding zien.

Hopelijk tot gauw!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten