Verkoopadviseurs Wouter de Vos en Jos de Graaf bij de nieuwe Suzuki Swace
Verkoopadviseurs Wouter de Vos en Jos de Graaf bij de nieuwe Suzuki Swace (Foto: )

Autobedrijf Kees Balvert geeft 6 jaar garantie

YPENBURG - Suzuki eindigt steevast in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Om die betrouwbaarheid extra te onderstrepen, biedt Suzuki Kees Balvert vanaf dit jaar op elke nieuwe auto 6 jaar garantie, tot 150.000 kilometer.

“Wat wij roepen over de betrouwbaarheid van Suzuki, is door de tijd heen wel bewezen”, aldus verkoopadviseur Wouter de Vos. “Testen wijzen uit dat je altijd op een Suzuki kunt rekenen, dankzij de solide en veilige techniek.” Reden te meer voor Suzuki Nederland om de garantietermijn van alle nieuw verkochte auto’s te verdubbelen. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe Suzuki’s. “Een groot verschil met veel Europese autofabrikanten, die vaak slechts de wettelijk bepaalde garantie van 2 jaar afgeven. Met de voorheen afgegeven garantie van 3 jaar hadden wij daarop al een streepje voor, maar met deze verdubbeling geven wij nóg meer vertrouwen in het merk. Het zijn bewezen onderhoudsvriendelijke auto’s.”

Hybride aandrijving
Suzuki is nu volledig over op een hybride aandrijving. “Dit geldt voor al onze nieuwe modellen, zowel in handgeschakeld als automaat”, vertelt verkoopadviseur Jos de Graaf. “Daartoe behoort ook het nieuwe model uit 2021: de Suzuki Swace. Dit is een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem.” Ga jij voor een nieuwe S-Cross of Vitara? Dan krijg je nu bij Suzuki Kees Balvert een extra inruilvoordeel van 1.500 euro.

Ook nu de showroom gesloten is, blijft het mogelijk om een proefrit te maken. Bekijk de online showroom en neem vrijblijvend telefonisch of digitaal contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36, Den Haag
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten