<p>Zorgmedewerkers waren blij verrast met de traktatie </p>

Zorgmedewerkers waren blij verrast met de traktatie

(Foto: )

Partij van de Arbeid trakteert kanjers in Delft

DELFT - De Partij van de Arbeid is 75 jaar geworden: en wie jarig is, trakteert! Zorgmedewerkers en leerkrachten waren blij verrast met stroopwafels en verjaardagskaarten.

Nelleke Vedelaar, landelijke voorzitter van de PvdA, was aanwezig bij Die Buytenweye via Instagram live: “Ik ben heel trots op de actie van partijgenoten in Delft. We tonen op deze manier onze waardering van onze helden in de zorg en in het onderwijs.” Eerder die dag trakteerde de PvdA in de Bieslandhof en Lindenhof. Ook de leerkrachten van de Laurentiusschool, de Parkschool en beide locaties van De Horizon kregen een traktatie. De ervaringsdeskundigen/vrijwilligers van de Herstelacademie kregen een verjaardagskaart thuis gestuurd.

75 jaar geleden werd op 9 februari de Partij van de Arbeid opgericht, als opvolger van de SDAP. In de acht decennia die volgde hebben de sociaaldemocraten ook hun stempel gedrukt op Delft. Zo draagt Delft de titel: Gouden Sociale Gemeente dankzij de inzet van de PvdA wethouders. Nelleke Vedelaar: “Ons plan voor een eerlijker Nederland is onverminderd actueel. Corona legt bloot wat veel mensen in Delft al langer voelen: er is te veel verdeeldheid in ons land. Op 17 maart kunnen we een echt keuze maken voor een eerlijker Nederland.”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten