Gedenkstenenopmaat.nl voelt zich thuis bij RODI
<p>Marco Bosch helpt u graag bij het kiezen van een passende gedenksteen of grafmonument.</p>

Marco Bosch helpt u graag bij het kiezen van een passende gedenksteen of grafmonument.

(Foto: )

Gedenkstenenopmaat.nl voelt zich thuis bij RODI

NOOTDORP – Het uitzoeken van een gedenksteen of grafmonument geeft betekenis aan de laatste rustplaats en houdt de nagedachtenis levend. Gedenkstenenopmaat.nl helpt graag bij het maken van een goede keuze.

Gedenkstenenopmaat.nl verzorgt complete grafmonumenten en gedenkstenen. “En dat doen we voor iedereen: voor de mensen met een klein budget, maar ook voor degenen die meer willen en kunnen besteden”, vertelt Marco Bosch. “We willen graag voor iedereen iets passends regelen. Mensen kunnen inspiratie opdoen in onze showroom, maar kunnen ook op onze vernieuwde website (www.gedenkstenenopmaat.nl) kijken. We maken onze gedenkstenen en grafmonumenten met veel zorg. Dat geldt zowel voor de voorgeselecteerde modellen op de site, als voor de stenen en monumenten die we op maat maken. Uit ervaring weten we dat het niet voor iedereen even makkelijk is om keuzes te maken. We nodigen mensen daarom graag in de winkel uit om persoonlijke wensen en ideeën te bespreken, zodat we hen zo nodig op weg kunnen helpen bij het kiezen van een passend monument.” Gedenkstenenopmaat.nl besteedt niks uit. “Degene die in de winkel staat en met u overlegt, is ook degene die de gedenksteen maakt, een vergunning bij de gemeente aanvraagt en het monument vervolgens zelf plaatst. Op die manier kunnen we de prijs scherp houden. En we zijn de enige in Nootdorp die dit zo doen.”

Thuis bij RODI

Onlangs heeft RODI Media zh de ruiten van de winkel van letters en een logo voorzien. “Daar zijn we heel blij mee, het is echt mooi geworden. We hebben ook nog een busje staan. Door de belettering op de winkel zit ik er nu over te denken om ook de bus te laten bestickeren. Als we dat gaan doen, laten we dat zeker weer door RODI doen.”

Meer berichten