Grip op je zaken met Humanitas
<p>Blijf niet tobben als je het financi&euml;le overzicht kwijt bent, maar laat je helpen. Fotocredit: Adrien Parlange</p>

Blijf niet tobben als je het financiële overzicht kwijt bent, maar laat je helpen. Fotocredit: Adrien Parlange

(Foto: Adrien Parlange)

Grip op je zaken met Humanitas

DELFT - Het bijhouden van je financiële administratie is lang niet altijd even makkelijk. Heb je hulp nodig bij je administratie? Humanitas Thuisadministratie helpt graag.

Geldzaken en de administratie bijhouden: iedereen heeft ermee te maken. Soms is dat net even wat lastiger dan anders. Zeker als je te maken krijgt met baanverlies, een echtscheiding of een andere situatie waardoor je plotseling een lager inkomen hebt. Het kan dan al snel te veel zijn.

Problemen stapelen op
Je wil wel iets aan je financiële situatie doen, maar je weet niet zo goed hoe of wat. Enveloppen blijven ongeopend en het overzicht is ver te zoeken. Voor je het weet is er een betalingsachterstand ontstaan en stapelen de problemen zich op. Je hoeft niet in deze situatie te blijven rondtobben, want de vrijwilligers van Humanitas helpen je graag!

Geschoolde vrijwilligers
Bij Humanitas is ‘samen’ een belangrijk punt. Na het kennismakingsgesprek word je aan een van de vrijwilligers gekoppeld. Zij zijn hiervoor opgeleid en doen dit met veel plezier. Deze vrijwilliger gaat samen met je aan de slag, door je bijvoorbeeld wegwijs te maken in alle wetten en regelgeving, maar ook door overzichten te maken en gezamenlijk een huishoudboekje bij te houden. Samen maken jullie je financiële administratie weer op orde. Veel mensen zijn je voorgegaan en velen voelden zich na korte tijd enorm geholpen. Na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder. Als je er behoefte aan hebt, kan ook daarna contact gehouden worden om bij te houden hoe het gaat.

Meer informatie
Kun je ook wel wat hulp gebruiken? Bezoek de website www.humanitas.nl/delft en meld je aan.

Meer berichten