<p>Budd staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen</p>

Budd staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen

(Foto: )

Zwaard ook nu geopend

DELFT - Retailwinkels zijn dicht tot ten minste 19 januari, maar groothandels in de Business to Business sector (B2B) mogen open blijven om te voorkomen dat werkzaamheden in verschillende sectoren komen stil te liggen. Dat betekent dat ook Zwaard geopend blijft en dezelfde service biedt als u van ze gewend bent.

“Wat wél veranderd is, is dat wij tijdelijk enkel mogen verkopen aan bedrijven en helaas niet meer aan particulieren”, vertelt Stefan van Zwaard. “Particulieren kunnen natuurlijk de gewenste producten nog wel via de webshop of app bestellen en thuis laten afleveren.”

Groothandel
Zwaard staat al meer dan 70 jaar voor snelle en vakkundige dienstverlening. Zwaard is dé specialist als u het heeft over gereedschappen, PBM en ijzerwaren. Alles om u als klant zo goed mogelijk te ondersteunen in uw project en daarbij het grootste assortiment te bieden. Het grote assortiment inbraakwerend hang- en sluitwerk is ook al jarenlang een belangrijk specialisme van het bedrijf aan de Ampèreweg 1. “Kerntrekbeveiliging is een van de beste manieren om het risico op een inbraak te verkleinen. Het ‘kerntrekken’ is een inbraaktechniek die de laatste jaren gemeengoed geworden is. Om het openbreken van de deur te bemoeilijken wordt aangeraden om een secu-strip te plaatsen. Dit is een stalen strip aan de sluitzijde van de deur, die zowel voor de voordeur als de achterdeur verkrijgbaar is, in allerlei uitvoeringen en in meerdere kleuren.”

Maatregelen
De medewerkers van Zwaard staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Binnen de winkels blijven natuurlijk de huidige regels van kracht. Draag dus een mondkapje, houd 1.5 meter afstand en desinfecteer uw handen. Info: 015-2123804 of www.zwaard.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten