Delft voor Elkaar beweegactiviteiten
<p>Buurtsportcoaches nemen ook deel aan FIFA</p>

Buurtsportcoaches nemen ook deel aan FIFA

(Foto: )

Delft voor Elkaar beweegactiviteiten

DELFT – De beweegactiviteiten van Delft voor Elkaar vinden vanaf deze week online plaats. De buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar en JOGG Delft hebben hun krachten gebundeld en ontwikkelden een tof aanbod voor jong en oud tijdens de lockdown.

Het diverse beweegaanbod zorgt ervoor dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in beweging kunnen blijven. Kinderen mogen nog bij elkaar komen en daardoor gaat de buurtsportvereniging door. Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen in de kerstvakantie meedoen aan de Wintergames. Kijk op www.delftvoorelkaar.nl/voor-inwoners/jeugd/ voor het actuele programma bij jou in de wijk.

Aanbod jongeren
Voor de Delftse jeugd van 12 t/m 23 jaar organiseert Delft voor Elkaar een online FIFA21 toernooi. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan kleinschalige sporttoernooien voor de jeugd tussen 12 t/m 17 jaar. Kijk op www.delftvoorelkaar.nl/voor-inwoners/jeugd/ voor het actuele programma bij jou in de wijk.

Aanbod ouderen
Het Beweegpret 65+ programma wordt online verzorgd. Senioren kunnen meedoen met het programma in elke wijk in Delft. Zo blijven we ondanks de lockdown met elkaar in contact. Kijk voor het volledige online programma op http://www.delftvoorelkaar.nl/decemberactiviteiten/ of bel naar 015-760 0200.

Delft voor Elkaar
Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.

Meer berichten