<p>Jos&eacute; en Bas Berkhout proosten alvast op het nieuwe jaar</p>

José en Bas Berkhout proosten alvast op het nieuwe jaar

(Foto: )

Slijterij Berkhout is dé drankexpert!

DEN HOORN - Voor hoge kwaliteit alcoholische dranken met een scherpe prijs, kunt u terecht bij Slijterij Berkhout in Den Hoorn.

De drankspeciaalzaak aan het Koningin Julianaplein is voor velen een vertrouwd en vast adres. Onlangs heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. Slijterijen behoren nog steeds tot de groep winkels die open mogen blijven. Zo kunt u nog steeds langskomen in de winkel van Slijterij Berkhout. Een bezoek aan de winkel blijft altijd mogelijk, waarbij wel alle RIVM-voorschriften in acht worden genomen.

Aanbod
Het assortiment van de winkel is zeer uitgebreid. Het bevat een brede selectie aan wijnen en sterke dranken. Omdat er zoveel keus is, kan het lastig zijn om te kiezen. Dat is hier geen probleem! De specialisten van Berkhout helpen u graag en geven een passend advies. Vanaf het begin staat service en kwaliteit hier namelijk hoog in het vaandel. Jose en Bas Berkhout ontdekken steeds weer nieuwe flessen en graag willen ze hier hun klanten uit Den Hoorn en wijde omtrek deelgenoot van laten zijn. Bij deze proeverij worden wel honderd flessen wijn opengemaakt. Meestal nieuwe jaartallen afkomstig van verschillende wijnhuizen. Bekende namen, maar ook nieuwe namen, die de fijnproever zeker zal verrassen.

Aanbiedingen
Bij Slijterij Berkhout zijn er doorlopend leuke aanbiedingen. Zo is er altijd een Wijn, Bier, Malt en Rum van Maand. Een van deze bieren is bijvoorbeeld de Palm ‘Spéciale Belge Ale. Dit is een vlotdrinkend amberkleurig bier van hoge gisting en heeft een verstandig alcoholgehalte. De speciale Palm-mouten bepalen de honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde Palm-gist haar fruitige gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent zorgen voor een subtiele harmonie.

Feestdagen
De feestdagen komen er binnenkort weer aan. Dit is voor velen ideaal moment om een ander te verrassen met geschenkpakketten van Berkhout. Er is een uitgebreid assortiment waaruit de klanten kunnen kiezen. Voor meer geschenktips en informatie over het drankassortiment kunt u een bezoek brengen aan de website.

www.slijterij-berkhout.nl
015 261 4635 

Juliano van der Knaap
Meer berichten
 
CustomHtml_1