<p>Een kijkje in de werkplaats van K&ouml;hler Autoverhuur</p>

Een kijkje in de werkplaats van Köhler Autoverhuur

Köhler is al 90 jaar dé plek voor autoverhuur

DELFT - Ben je op zoek naar personen-, bedrijfsauto’s en/of verhuiswagens? Dan bent u bij Köhler Autoverhuur aan het juiste adres.

Köhler bestaat nu al negentig jaar. Dat wil zeggen dat het bedrijf al tientallen jaren hoogwaardige service biedt aan zijn klanten. De zaak is al sinds 1930 een familiebedrijf dat zich specialiseert in de verhuur van wagens. Inmiddels behoort het tot de grotere autoverhuurbedrijven in de regio, voor zowel particulieren als bedrijven.

Verhuur
“In principe is er van alles bij ons te verhuren”, vertelt Dick van Köhler. “Denk aan bestelbussen, reguliere auto’s, bedrijfsauto’s en een hoop meer.” Wilt u bijvoorbeeld een compacte en handige auto huren voor in de stad, zoekt u een ruime MPV voor uw vakantie, een verhuiswagen of een praktische bus om te gebruiken voor uw eigen bedrijf? Heeft u de auto of bus één of een paar dagen nodig, of wilt u er langere tijd gebruik van maken? Dat kan allemaal! Al deze mogelijkheden zijn namelijk te verwezenlijken bij het bedrijf. De medewerkers zijn u graag tot dienst op de locatie in Delft, maar ook bij het pand in Den Haag kunt u terecht bij de specialisten van de zaak. Tevens is het bedrijf zeven dagen per week geopend.

Shortlease
Köhler maakt gebruik van shortlease voor bedrijven. Het kan namelijk zo zijn dat het bedrijf vervoersproblemen ondervindt. Als u binnen een tot twaalf maanden vervoer wilt regelen heeft Köhler Autoverhuur een pasklaar product: Shortlease. Dit gaat in samenwerking met verschillende dealers en diverse landelijke leasemaatschappijen.

www.kohlerautoverhuur.nl
015 212 1419

Meer berichten
 
CustomHtml_1