<p>Kom eens langs bij Aram!</p>

Kom eens langs bij Aram!

‘Dit is niet zozeer werk, het is een passie!’

DELFT – Goed je haar laten knippen, voor een prettige prijs. En wellicht nog een lekker broodje erbij. Dit valt allemaal te realiseren bij Aram Haarsalon!

Aram Alwand is ruim elf jaar ondernemer. Het kappersvak zat er bij hem al vroeg in: “Al op mijn 14e begon ik te oefenen bij vrienden. Ik begon als thuiskapper, en al snel was het al zo druk dat ik op zoek ging naar een pand. Zo ben ik ondernemer geworden.”

Studentvriendelijk
Sinds zes jaar is Aram Hair Salon gevestigd aan de Mercuriusweg, waar het ook al snel drukker werd. “Momenteel heb ik vier stoelen”, vertelt Aram. “Ik wil graag uitbreiden naar zes.” Aram is een herenkapper. “Soms komen er ook wel dames voor korte modelletjes, maar wij zijn echt gespecialiseerd in herenkapsels.” De locatie op de Mercuriusweg is ideaal, vindt hij. “Dit is een hoofdroute naar de TU-wijk. Er komen hier per dag heel veel studenten voorbij.” En studenten, die ontvangt hij ook graag in zijn haarsalon. “Mijn prijzen zijn heel vriendelijk. Voor vijftien euro ben je geknipt. Bij kinderen kan dit al voor tien euro.” Voor Aram is zijn vak niet zozeer werk, het is een passie: “Je mag mensen mooi maken. Dan moet je dat ook met passie doen vind ik. In dat opzicht ben ik een perfectionist.” Aram werkt op afspraak, maar je kunt ook gewoon binnenlopen.

Lunchroom Daily
Omdat er ruimte beschikbaar was in het pand aan de Mercuriusweg opende Aram samen met een vriend nog een tweede zaak: Daily breakfast, lunch & More. Naast het afhalen bij de lunchroom behoort het plaatsen van een bestelling ook tot een van de mogelijkheden. “Wij bezorgen iedere dag lunch en zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.”
www.dailydelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1