De kraam van Basjes heeft een geweldig design!
De kraam van Basjes heeft een geweldig design!

Verse noten bij Basjes Nootzaak!

Algemeen

DELFT - Basjes Nootzaak is al meer dan vijftig jaar actief. De kraam is iedere zaterdag aanwezig bij de markt in Delft. Tegenwoordig is het ook een mogelijheid om online de lekkerste noten en specialiteiten te bestellen!

Orlando d’Arnault is de huidige eigenaar van dit bedrijf en voert zijn werk al jaren met plezier uit: “Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Basjes Nootzaak. De naam komt van mijn voorganger Bas. Die kende ik nog van vroeger, want we woonden allebei in Woerden. Toen hij met pensioen ging, heb ik uiteindelijk zijn bedrijf overgenomen. Ik had al veel affiniteit en ervaring met de marktverkoop, dus voordat ik het wist had ik zijn kraam gekocht!”

Verkoopwagen
Sinds 2017 heeft Basjes Nootzaak een prachtige en nieuwe verkoopwagen met nog meer mogelijkheden. Er is vooral nog meer ruimte. Zo kunnen de klanten nog beter worden geholpen. “We hebben een groot assortiment noten en zuidvruchten van uitstekende kwaliteit. Iedere dag beginnen we met nieuwe schone olie.” vertelt Orlando. De klant krijgt gegarandeerd verse producten. “Onze noten worden ter plekke vers bereid, dus zonder toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten. Je kunt heerlijk uitpakken met noten en zuidvruchten. Kijk maar eens op onze site voor enkele smaakvolle recepten!”

Bestellen
Naast het bezoeken van de zaak is het nu ook mogelijk om een bestelling te plaatsen. De webshop heeft een breed assortiment aan noten, zuidvruchten, chocolade en snacks. Bent u benieuwd naar wat de website allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website.

www.basjeonline.nl