Met We Are Delft halen bezoekers en ondernemers alles uit de stad (Foto: Koos Bommelé)
Met We Are Delft halen bezoekers en ondernemers alles uit de stad (Foto: Koos Bommelé) (Foto: )

Heel Delft in één online warenhuis

DELFT - Winkelen, naar een restaurant of museum gaan: het gaat allemaal anders dan voorheen. Delftse ondernemers doen hun uiterste best om consumenten tóch te blijven bedienen. Op een veilig manier. Ze bezorgen thuis, richten hun zaak anders in en hanteren maatregelen en aangepaste tijden. Nu is er gelukkig een online platform dat consument én ondernemer helpt: We Are Delft.

We Are Delft is een online etalage voor alle local heroes van Delft. Hier ervaar je echt de kracht van lokaal. Shoppen, eten & drinken en cultuur: alles wat Delft mooi maakt komt samen op dit platform. Steeds meer ondernemers uit héél Delft sluiten zich aan op het platform, zodat het aanbod alsmaar groeit.

Gemak consument
Op wearedelft.nl bestel je gemakkelijk een ticket, product of eten en drinken. Je vindt er bijvoorbeeld originele, typische Delftse cadeaus en Delfts lekkers voor de feestdagen. En je ziet er welke Delftse evenementen er tóch doorgaan op een aangepaste manier. Door in dit digitale warenhuis te kijken en te bestellen, zorg je dat het minder druk op straat en bij de ondernemer is en help je toch jouw favoriete Delftse ondernemers.

Gemak ondernemer
Ondernemers maken op wearedelft.nl gemakkelijk een webwinkel aan. Consumenten kijken, bestellen en betalen op het platform. Het enige dat ondernemers hoeven te doen is ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd klaarligt voor de fietskoerier. Die pikt het op en bezorgt het nog dezelfde dag bij de Delftse consument. Bestellingen buiten Delft worden via DHL next-day bezorgd.

Met We Are Delft halen bezoekers en ondernemers alles uit de stad. Lokaal bestellen op een gemakkelijke, snelle en veilige manier. Meer weten over dit platform? Kijk op wearedelft.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1