Foto:

Schuurvondst Delft maakt jouw interieur uniek

DELFT - Een mix van sfeervolle woonaccessoires in oud en nieuw, sober en stoer, van her en der uit binnen- en buitenland met passie gevonden. Met deze bijzondere producten creëren René en Leja de unieke interieurwinkel Schuurvondst Delft.

Sinds september is aan de Faradayweg 9 een unieke interieur- en lifestylewinkel gevestigd met zeer uiteenlopende woonaccessoires. “Van plaids tot droogbloemen en metalen rekjes, en van krukjes en tafels tot vazen en bijzondere decoratieve producten”, vertelt René. “Wij vertrouwen op ons gevoel en kopen wat wij zelf mooi vinden. Tot op heden is deze werkwijze zeer succesvol gebleken.” Leja vult aan: “In onze winkel vind je veel producten met Aziatische invloeden, maar ook industriële producten. Die twee stijlen combineren, onwijs goed.” De naam Schuurvondst Delft past erg goed bij het karakter van de winkel. “Wat vind je in een oude schuur? Van alles! Dus kom gerust kijken!” Hoewel verzenden tot de mogelijkheden behoort, ontvangen René en Leja klanten het liefst in hun zaak. “Alleen op die manier kun je de sfeer echt proeven en rustig neuzen tussen alle unieke producten. In die uniciteit zit ook meteen onze kracht: wat je hier koopt zie je niet bij de buurman. En bij elk bezoek aan ons kom je weer nieuwe spullen tegen. Onze producten delen wij ook op de Facebook- en Instagrampagina van Schuurvondst Delft.”

Cadeautjes
Handig in de decembermaand: bij Schuurvondst Delft kun je ook terecht voor kerstaccessoires, cadeaubonnen en cadeaupakketjes voor elk budget. “In de winkel hebben wij wat voorbeelden staan, maar natuurlijk kunt u ook zelf een cadeau samenstellen. Wij pakken het graag voor u in.” Schuurvondst Delft is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag 13 en 20 december is de winkel extra geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur. “Kom gezellig neuzen!”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1