Laat jezelf verassen door het prachtige resultaat van Take C'hair!
Laat jezelf verassen door het prachtige resultaat van Take C'hair!

Take C'hair: de nieuwe krullenspecialist in Delft!

Algemeen


DELFT - Er is goed nieuws voor alle krullenbollen uit de regio, eindelijk is er in Delft een kapper die alles weet van krullen, hoe je ze knipt én hoe je ze verzorgt.

Specialiteit
Het team van Take C’hair in Delft bestaat uit professionele kapsters die passend advies geven en zorgvuldig omgaan met uw kapsel. Krullenspecialist Sheray is een van deze kapsters en opgeleid bij Morango Curls in Rotterdam. Ze heeft voor haar werk al vele krullen mogen knippen in allerlei soorten en maten en vertelt over het geheim achter haar succes: “Wij knippen krul per krul op droog haar om gaten in je haar te voorkomen. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de natuurlijke structuur van de krul en het inkrimpen ervan. Het hydrateren van het haar doen wij ook krul voor krul. In je haar zitten namelijk verschillende kruldiktes en kruldefinities. Elke krul moet dus genoeg voeding krijgen om de mooiste krul eruit te krijgen.”

Verzorging
Gezonde krullen vereisen specifieke ‘curly-girl-friendly’ producten. Kapster Sheray geeft advies over wat je wel en vooral niet moet gebruiken. Zelf maakt zij gebruik van Ecru New York, dit is een merk dat bekend staat haar hoge kwaliteit. “Het hebben van krullen is een lifestyle, wij hebben geen magie om door hitte beschadigd haar te herstellen”, vertelt Sheray. “Wél starten we in de salon met de juiste kniptechniek en verzorging, daarnaast geef ik productadvies op maat. De mooiste krullen vereisen onze techniek en jouw toewijding!’

Afspraak
Heeft jouw krullenbol liefde en aandacht nodig? Boek dan een behandeling Wash ‘n Dry of Curly Cuts en laat je verrassen door het prachtige resultaat!

www.curly-girl.nl
Telefoon: 015-3061221

Open: woensdag 9-18 uur, vrijdag 9-20 uur, zaterdag 9-17 uur.