Het vernieuwde pand van Habets Makelaardij
Het vernieuwde pand van Habets Makelaardij

Habets Makelaardij voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

NOOTDORP – Habets Makelaardij vestigt zich aan Reflectiestraat in Nootdorp. Het is een echt familiebedrijf waarbij de klant centraal staat.

Bent u toe aan de volgende stap en wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij Habets Makelaardij aan het goede adres. “Wij zijn een klein en persoonlijk makelaarsbedrijf en kunnen snel schakelen als dit nodig is”, vertelt Kees Habets.

Persoonlijk
Omdat het een hecht en klein team is kan er effectief en slim samengewerkt worden. Het bedrijf heeft meerdere facetten waardoor het anders is dan bij andere makelaars. “Wij doen goed ons best om het werk op een andere en juiste manier aan te pakken, dat zegt iedereen, maar je kan het goed zien aan onze recensies. We scoren erg hoog op verkoop en krijgen veel positieve reacties van tevreden klanten. Daarmee vind ik dat wij ons onderscheiden van de rest”, aldus Kees. Het team doet zijn uiterste best om uw dromen te kunnen verwezenlijken. “Wij helpen mensen graag op het gebied van aankoopbegeleiding! Wij zijn altijd te bereiken als er hulp nodig is, het team staat graag voor u klaar!”

RODI
De mannen van RODI hebben prachtig werk geleverd aan het pand van Habets Makelaardij. “Ze hebben hier onze gevels aangepast, onze naam en de werkzaamheden die wij doen staan hier allemaal op. Het is heel keurig geplaatst en ook nog eens goed zichtbaar in de verte! Verder hebben ze hier logo’s en teksten opgeplakt en is er glasfolie toegevoegd. Ons huisnummer en de geplaatste parkeerbordjes zien er prima uit, ik ben zeer tevreden.”

Contact
www.habetsmakelaardij.nl
info@habetsmakelaardij.nl
015 - 3105076