Jumbo Tanthof verkoopt nu ook HEMA-artikelen. "Een aanwinst", vindt eigenaar Hans van Leeuwen. (Foto: EvE)
Jumbo Tanthof verkoopt nu ook HEMA-artikelen. "Een aanwinst", vindt eigenaar Hans van Leeuwen. (Foto: EvE)

Prettige feestdagen bij Jumbo Tanthof

Algemeen

Het is anders dit jaar. “Maar laten we er ook dit jaar tijdens de feestdagen iets leuks van maken”, vindt Hans         van Leeuwen van Jumbo Tanthof in de Dasstraat. “Wij zijn er klaar voor. Met een mooi, leuk, lekker en voordelig kerstassortiment.“ 

De nieuwe inrichting van eind vorig jaar pakte dit jaar op een bijzonder manier goed uit, zo ziet Hans achteraf. “Met de huidige coronamaatregelen; afstand houden, verplicht mondkapje, en verplicht een mandje of karretje mee, is het feit dat we nu meer loopruimte hebben alleen maar extra fijn.”

HEMA-artikelen
De ontwikkelingen bij Jumbo Tanthof staan ook in 2020 niet stil. Zo heeft de supermarkt in de Dasstraat nu sinds twee weken enkele schappen met HEMA-artikelen ingericht; huishoudelijke artikelen zoals , feestartikelen en dergelijke. “Dat vloeit voort uit een landelijke samenwerking van Jumbo met de HEMA”, zo legt Hans uit. “Jumbo vindt het belangrijk dat de oer-Nederlandse HEMA als merknaam behouden blijft. Andersom gaat ook gelden: HEMA gaat wellicht ook Jumbo-artikelen verkopen. Elders in Nederland draait nu ook een pilot met de twee formules onder één dak. Als dat goed uitpakt dan zullen we dat ook elders in het land gaan zien.” Hans ziet het als een verrijking voor zijn winkel: HEMA staat bekend als een goed no-nonsense merk. Goede kwaliteit voor weinig geld.”

Feestdagen
Inmiddels is het december, traditioneel een belangrijke maand voor de supermarkt. “Al is het dit jaar natuurlijk anders dan anders zo merkt ook Hans. “We hebben Sinterklaas in de Dasstraat in behoorlijk afgeslankte vorm moeten vieren, want een groot evenement was niet mogelijk. De kinderen uit de buurt konden wel een leuke schoenbouwplaat kleuren. Vervolgens konden ze die in elkaar zetten en inleveren om die vervolgens gevuld weer van de winkeliers terug te krijgen.”
Ondertussen is de aanloop naar kerst begonnen. “Nu de horeca grotendeels dicht is, gaan veel mensen er thuis iets bijzonders van maken. Dat kan met ons speciale kerstassortiment op iedere afdeling. Denk aan delicatessen en cadeau-artikelen. Tot de kerstdagen hebben we ook een speciale aanbieding voor wie met de feestdagen wil gaan gourmetten: Alle gourmet-mini’s zijn vier plus twee gratis. Ongetwijfeld een schot in de roos, want gourmetten staat nog steeds op nummer één als het om plannen voor de feestdagen gaat.

“En volgend jaar staan we natuurlijk weer voor u klaar”, benadrukt Hans. “Ook in 2021 blijven we uw gezellige, vriendelijke buurtsupermarkt waar u uw boodschappen kunt kopen met kwaliteit en voordeel, en waar u de service en de glimlach er gratis bij krijgt. Het team van Jumbo Tanthof wenst u prettige feestdagen!”