Wees toekomstbestendig met SolarBox!
<p>Wouter van den Heuvel en Paul van der Ven adviseren u graag</p>

Wouter van den Heuvel en Paul van der Ven adviseren u graag

(Foto: )

Wees toekomstbestendig met SolarBox!

DEN HOORN - SolarBox is dé gecertificeerde installateur van zonnepanelen in de regio met meer dan 17 jaar ervaring in zonne-energie. Voor een goede, complete installatie en maatwerk bent u bij SolarBox aan het juiste adres, zowel zakelijk als particulier. Door de uitgebreide uitleg vooraf, komt u ook naderhand niet voor vervelende ‘verrassingen’ te staan.

SolarBox laat u op een duurzame en groene manier stroom opwekken en daarmee een hoop geld besparen. “Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, die uitblinkt door een optimale service en door gespecialiseerde kennis”, aldus Wouter van den Heuvel van SolarBox. “Als bedrijf zijn wij nauw betrokken bij de laatste regelgeving vanuit de overheid en stellen wij pakketten samen uit de meest betrouwbare en veilige componenten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn onze installaties toekomstbestendig. Ze zijn klaar voor uitbreiding met energiemanagement- en opslagsystemen.”

Kwaliteit
De trotse medewerkers van SolarBox helpen u graag verder op het gebied van zonnepanelen. Daarbij houdt het belang van kwaliteit altijd stand. “Het leven is géén sprint, maar een marathon. Wij selecteren de partijen en producten die er voor zorgen dat onze klanten jarenlang zorgeloos hun eigen energie kunnen maken.” Wie meer weet ziet meer mogelijkheden en maakt betere keuzes. Daarom willen ze bij SolarBox graag ál hun kennis met u delen. “Neem gerust contact met ons op voor de nodige informatie. Wij laten u graag zien wat zonnepanelen u kunnen opleveren.”

SolarBox
Hooipolderweg 20, Den Hoorn
0174 725 700

www.solar-box.nl 

Cheyenne Toetenel
Meer berichten