Slijterij Una Más: de wereld in uw glas!
<p>Wim heet u van harte welkom in de winkel</p>

Wim heet u van harte welkom in de winkel

(Foto:)

Slijterij Una Más: de wereld in uw glas!

DELFT - In het winkelcentrum van de Hoven Passage staat het pand van slijterij Una Más, u kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan dranken.

Onze winkel is al weer vier jaar gevestigd in Winkelcentrum De Hoven. “Wij hebben in totaal twaaf winkels, nog een in Rotterdam en de overige filialen in Utrecht en omgeving”, vertelt Wim Fiering. Wim is een expert op het gebied van dranken en is filiaalmanager van de winkel. “Ik heet u hier graag van harte welkom!”

Assortiment
Het aanbod in de slijterij is gevarieerd, er is genoeg keus. Wanneer u niet vindt wat u zoekt wordt er zorgvuldig meegezocht naar een oplossing. “Ons assortiment gedistilleerd, wijn en bier is vrij groot te noemen en wij kunnen snel inspringen met nieuwe producten. Als wij die niet voorradig hebben, kunnen wij deze gewoon voor de klant bestellen. Relatiegeschenken kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Ons assortiment aan cadeaus is namelijk erg gevarieerd!”

Decembermaanden 
De decembermaand gaat spannend worden in deze onzekere corona tijd en met de geldende coronaregels. Uiteraard houden wij ons daar strikt aan en daarom hanteren wij de week voor kerst ruimere openingstijden zodat u rustig kunt winkelen. (Zie voor openingstijden de website van Una Más en Winkelcentrum De Hoven). “Zelf vind ik de decembermaand de gezelligste maand van het jaar om in de winkel te werken. Ook al is het mijn 43ste keer als slijter, het blijft toch wel de mooiste tijd van het jaar”, legt Wim uit. Wij wensen al onze klanten mooie feestdagen toe en zien u graag verschijnen in onze winkel!

Papsouwselaan 478, 2624 EP Delft
Tel: 015-3030941
Website: www.una-mas.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten